Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Turpinās reģistrācija vasaras autosprinta nākamajam posmam

Viesturs Saukāns, 29.08.2011. 09:12

Latvijas vasaras autosprinta mājas lapā vasarassprints.lv turpinās sportistu reģistrācija Latvijas čempionāta piektajam posmam, kas 11. septembrī norisināsies Smiltenē, Tepera kompleksa kartinga trasē. Posms, kā ierasts, atšķiras no pārējām sacīkstēm, jo trasē vēl bez sarežģītiem pagriezieniem ir arī reljefs – kāpumi un kritumi. Tā kā šis būs seriāla priekšpēdējais posms, iespējams, līderi pietuvosies čempiontituliem.

Reģistrācija Smiltenes sacīkstēm notiek šeit:

http://vasarassprints.lv/?page=registracija

Pašlaik klašu kopvērtējuma līderpozīcijās ir Imants Firsts (1800), Jānis Ivanovskis (2500) un Andris Slava (2500+). Interesanti, ka katra līdera pārsvars pār sekotājiem ir 14 punkti, kas, no vienas puses, nav daudz, ja par uzvaru posmā var gūt 25 punktus. Tomēr pie noteiktām sakritībām iekrāto pārsvaru var pārvērst priekšlaicīgi nodrošinātā čempiona titulā. Seriālā pēc Smiltenes posma notiks arī sestā sacīkste – Rīgā, Biķerniekos.

Vasaras autosprints aktīvi darbojas sociālajos medijos. Foto galerija http://ej.uz/owrk,

rezultāti http://ej.uz/3eeq, video arhīvs http://www.youtube.com/vasarassprints. Sprints arī tviterī @vasarassprints un www.draugiem.lv/vasarassprints.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV