Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pludmales sporta centra „Brazīlija" atvērto durvju diena

Mārtiņš Laizāns, 29.08.2011. 11:32

3. septembrī plkst. 10:00 pludmales sporta centra telpās tiks atklāta jaunā Brazīlijas pludmales sezona un mācību gada.

Pludmales sporta centrā „Brazīlija" septembris sāksies ar atvērto durvju dienu studējošiem jauniešiem, kurā norisināsies pludmales volejbola turnīrs starp Rīgas skolām un augstskolām. Tā būs iespēja studentiem un skolēniem baudīt pasaules kaislīgākās spēles sacensības garu bez dalības maksas. Pirmo vietu ieguvēji tiks apbalvoti ar balvām no „Brazīlijas". Tiks godāti arī labākie un aktīvākie komandu atbalstītāji.

Pasākumā piedalīsies arī Latvija labākie pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš, sniedzot apmeklētājiem vienreizēju iespēju tikties ar mūsu lielākajām pludmales volejbola zvaigznēm zvaigznēm. Sarīkojumā gaidāma arī mūzika Brazīlijas ritmos, dažādi pārsteigumi un citas aktivitātes.

Atvērto durvju dienas turnīrā var piedalīties visu augstskolu studenti un skolu pārstāvji, kas mācās no 10.-12.klasei. Izglītības iestādes komandu veido trīs spēlētāji, no kuriem vismaz viena ir meitene. Vēlams ierasties labā garastāvoklī un ar vēlmi baudīt „Brazīlijas" siltās smiltis un mūžīgo vasaru.

Dalībai turnīrā iespējams pieteikties, nosūtot pieteikuma e-pastu līdz 2. septembra plkst. 12:00 uz ieva@brazil.lv, rakstot pārstāvētās skolas vai augstskolas fakultātes nosaukumu, komandas dalībnieku vārdus un uzvārdus, tālruņus un e-pastus.
Tiekamies „Brazīlijā" Jūrkalnes iela 100, Rīgā. Papildus informācija: www.brazil.lv vai zvanot Dagnijai pa tālruni 29811328

„Brazīlija" ir 21.gadsimta izklaides un sporta centrs. Centrā ir pieejamičetri iekštelpu pludmales laukumi, kurus iespējams pielāgot dažādiem pludmales sporta veidiem (volejbolam, futbolam, badmintonam, rokas bumbai un tenisam), kā arī izklaides pasākumiem. Visa gada garumā gaisa temperatūra telpās turas virs 20 grādu atzīmes, nodrošinot arī ziemā sporta treniņiem piemērotus apstākļus gan profesionāliem sportistiem, gan atpūtniekiem, kuri vēlas eksotiku jebkuros laika apstākļos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV