Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Siguldā tiks noskaidroti seriāla Triatel xRace 2011 uzvarētāji

Jānis Vanags, 30.08.2011. 10:39

17. septembrī Siguldā tiks noskaidroti Triatel xRace piedzīvojumu sacensību 2011.gada seriāla uzvarētāji un pirmo reizi piedzīvojumu sacensību vēsturē tiks godināti Baltijas piedzīvojumu sacensību čempionāta (BARC) uzvarētāji, starp kuriem latviešu pārstāvju īpatsvars būs lielākais. Par Baltijas čempiona titulu cīnīsies komandas eBike, Gandrs, Isostar Adventure Racing Team un SEB Dzīvības apdrošināšana.
Siguldā tiks noskaidroti seriāla Triatel xRace 2011 uzvarētāji

Jau pēc dažām dienām rudens nomainīs vasaru. Sāksies laiks, kad ir pieņemts skaitīt cāļus, vākt ražu – apskatīties un novērtēt savus vasaras sasniegumus un rezultātus. Tas pats notiek arī sportā, kad ziemas sezonas sporta veidi pamazām sāk novērst uzmanību no vasaras sporta veidiem, arī Triatel xRace piedzīvojumu sacensībās ir svarīgi paspēt uzlikt punktus uz i: noteikt un apsveikt stiprākos, ātrākos, asprātīgākos xRace piedzīvojumu uzvarētājus. 17. septembrī Siguldā notiks piektais un noslēdzošais Triatel xRace piedzīvojumu sacensību un BARC posms, pēc kura tiks noteikti 2011. gada sezonas Triatel xRace un Baltijas čempionāta uzvarētāji.

„Kā jau dzīvē notiek – ir paredzamas un neparedzamas lietas. Tā arī šogad xRace sacensībās: jau dažām komandām varam gatavot medaļas par godalgotajām vietām, atstājot komandām tikai izaicinājumu cīnīties par saviem personīgiem rezultātiem un jauniem rekordiem, bet par galvenajiem tituliem notiks ļoti sīva cīņa. Un cīņa nebūs viegla. Neskatoties uz to, ka distance plānota ātra un spraiga, jau pats Siguldas reljefs prasa no sportistiem lielu spēku, izturību un asu prātu, kas bieži var pasargāt kājas no liekiem kilometriem," stāsta Triatel xRace sacensību direktors J.Vanags.

Biznesa klases zelta medaļas ieguvējs ir SEB Dzīvības apdrošināšana. Savukārt par sudrabu un bronzu cīnīsies Triatel, Narvesen un Statoil komandas. Sporta klases kopvērtējuma trijnieks ir zināms, bet liela intriga tiek saglabāta par godalgoto vietu sadalījumu starp EthicSport.lv, Isostar Adventure Racing Team un eBike. Galveno balvu 1000 eiro apmērā var iegūt jebkurš no viņiem.

Tautas klasē par pirmo vietu kopvērtējumā cīnīsies DDB un Lejas Mindaugi, bet trijniekā vēl var tikt arī Mežā galvenais, Zvaigžņu Ekspresis, Būvkonsultants un Optiskā enerģija.

„Siguldas posms būs interesants, intriģējošs un svinīgs ne tikai ar azartisko cīņu starp komandām par seriāla uzvarētāju, bet šī diena ieies piedzīvojumu sacensību vēsturē kā noslēgums pirmajam Baltijas čempionātam. Un liels prieks, ka mūsu 3 Latvijas komandām ir lielas izredzes uzkāpt uz pjedestāla: eBike, Gandrs, Isostar Adventure Racing Team un SEB Dzīvības apdrošināšana komandas cīnīsies ar stiprākajiem pārstāvjiem no Lietuvas un Igaunijas. Bet uzvarētāji būs visi, jo katrai komandai tiks savs piedzīvojums, savs sasniegums un sava uzvara. Tādēļ 17. septembra vakarā visi dalībnieki aicināti nosvinēt un padalīties ar stāstiem noslēguma pasākumā Siguldā. Pieteikties lētāk uz pēdējo posmu šajā sezonā var līdz 4.septembrim www.xrace.lv mājas lapā," stāsta J. Vanags

Triatel xRace ir piedzīvojumu sacensības, kuras pamatā ir orientēšanās, braukšana ar velosipēdu, airēšana, stratēģiskā plānošana, kā arī citi aizraujoši prāta un nedaudz ekstrēmi speciālie uzdevumi. Distancē ir jāapmeklē 50 punkti un, atkarībā no izvēlētās distances, trasē pavadītais laiks ir no 1,5 līdz 8 stundām. Posmos iegūtie punkti nosaka kopējo seriāla uzvarētāju, kas sezonas noslēgumā iegūst galveno balvu EUR 1000 vērtībā no veikala Gandrs.

Sacensību ģenerālsponsors – Triatel. Sacensības atbalsta – Isostar, Delfi.lv, Gandrs, Dreamer, Ķeizarmežs, Silvanols, ūdens Lāsīte, Red Bull, Fazer, Garnier, Aldaris, VivaSport, Siguldas dome. Informē – Draugiem.lv, BadDog, City Fitness, TravelNews.lv, Parsportu.lv, Pilseta24.lv, Izkusties.lv, žurnāls Klubs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV