Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Veikbordā izcīnīta Open Credit 1000 EUR naudas balva

Anda Podziņa, 30.08.2011. 15:15

Milzkalna Weikparkā veiksmīgi noritējušas sacensības starp Baltijā labākajiem veikbordistiem. Profesionāļu klasē laurus plūca igaunis Daniel Matsukevits, otrajā vietā ierindojās Valters Ošnieks, kas no pirmās vietas atpalika tikai par 3,4 punktiem. Godpilno trešo vietu ieņēma Jānis Siders.

Sieviešu grupā uzvaru ieguva Aija Ambrasa, bet 0,5 punktus atpalika un otro vietu ieguva Linda Drande, bet Igaunijas pārstāve Tiia Pakk ieguva trešo vietu. Tautas klasē pārliecinošu uzvaru izcīnīja Miķelis Leinarts, otrajā vietā ir Pāvels Losevs, bet trešais ierindojās Renārs Mileika.

Armands Broks, Open Credit valdes priekšsēdētājs: "Veikbors Latvijā ir salīdzinoši jauns sporta veids un to uzskatu par ļoti inovatīvu, azartisku. Latvijā ir daudz spēcīgu un progresīvu sportistu, man ir prieks, ka varam kaut nedaudz palīdzēt viņiem attīstīties."

Sacensībās bija vērojams jauns risinājums, lai skatītājiem šīs sacensības būtu vēl aizraujošākas. Tika izmantots lineārais kabelis, kas ļāva sacensības skatīt 200m tuvumā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV