Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Mūsā noslēgsies autokrosa sezona

Ivo Stīrijs, 31.08.2011. 17:41

Jau ierasts, ka Latvijas Autokrosa sezona noslēdzas Mūsas trasē, arī šis gads nav izņēmums. 10. un 11. septembrī Sporta Kompleksā Mūsa tiks noskaidroti 2011. gada Latvijas Autokrosa Čempionāta uzvarētāji, kā arī Baltijas D-3A bagiju klases kausa ieguvējs, LAF Vasaras kausa uzvarētājs folkreisā un jaunizveidotā Mūsas kausa ieguvēji gan folkreisā gan arī autokrosā.
Mūsā noslēgsies autokrosa sezona

Sestdien, 10. septembrī, trasē dosies Latvijas Autokrosa Čempionāta un Baltijas D-3A bagiju kausa izcīņas, VAZ Klasikas kausa, Latvijas Jaunatnes čempionāta CK125 klases, kā arī Latvijas Bērnu čempionāta Beta bagiju dalībnieki, lai cīnītos par uzvaru gan Mūsas trasē, gan visā 2011. gada čempionātā. Atskatoties uz iepriekšējiem gadiem, tieši pēdējais seriāla posms Bauskā, jau tradicionāli, sapulcē lielāko dalībnieku skaitu visas sezonas garumā. Uz šo brīdi sacensībām jau pieteikušies 86 sportisti. Pēdējos divos gados, uz izšķirošo cīņu ieradās vairāk nekā simts dalībnieku no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un dažkārt skatītājus un arī sacensību organizatorus, pārsteidz vēl citu valstu sportistu dalība sezonas noslēguma sacensībās. Tā 2009. gadā D-3A bagiju klasē visu klātesošo acis priecēja holandietis Ervins Sukkels, bet pērn ar Divīzijas-1 Škoda Fabia automašīnu Mūsā, Open klasē startēja soms Janne Saarela. Jāatgādina, ka no šī gada arī Latvijas Autokrosa Čempionāta Open klasē drīkst startēt pilnpiedziņas automašīnas un līdz ar to šajā klasē var gaidīt dažus pārsteigumus. Arī Baltijas D-3A bagiju klases kausa izcīņas pēdējās sacensības, ir retā reize trasē redzēt mūsu eiropiešus ar Māri Līci, Jāni Boku un brāļiem Kuļikovskiem priekšgalā.

Pēc sestdienas kaujām, svētdien (11. septembrī) trasē dosies folkreisa braucēji. Tiem dienas garumā būs jānoskaidro LAF Folkreisa Vasaras kausa ieguvējs. Paralēli centrālajam folkreisa seriālam būs jānoskaidro Mūsas kausa ieguvējs gan autokrosā, gan folkreisā.

10. un 11. septembrī sacensību atklāšana 11:00, kam sekos kvalifikācijas un finālu braucieni.

Sacensību organizatori ir parūpējušies, lai autosporta faniem maksimāli ērti būtu nokļūt līdz Mūsas trasei. 10. septembrī no Bauskas autoostas uz Mūsas trasi kursēs autobuss, tā atiešanas laiks no Bauskas AO plkst. 09:00; 09:30; 10:00; 10:30. Atpakaļ no trases uz Bausku autobuss atties - plkst. 17:30

Paralēli sacensībām bērnus gaidīs piepūšamās atrakcijas un velokarti, kā arī drosmīgākajiem līdzjutējiem būs iespēja vērot sacensības no putna lidojuma, kā arī izmēģināt katapultas spēku.

Biļešu iepriekšpārdošana uz autokrosa sezonas noslēguma svētkiem Sporta Kompleksā Mūsa, jau sākusies ''Biļešu Serviss'' kasēs. Kā ierasts iepriekšpārdošanā biļetes lētākas.

Latvijas un Baltijas autokrosa svētki Mūsas trasē nebūtu iespējami bez ģenerālsponsoriem: Latvijas Mobilais Telefons un Latvijas Dzelzceļa Ritošā Sastāva Serviss.

Atbalstītājiem: Cēsu Alus, tipogrāfija Veiters, Canon IB Serviss, Venden, S-Print Baltic, Rubbers, City Express un Red Bull

Informatīvajiem atbalstītājiem: LTV7, LNT, TV5, SWH, SWH+, SWH Rock, Draugiem.lv, Delfi, Inbox.lv, TVNET, Latvijas Avīze, Auto Bild Latvija, Bauskas Dzīve, un raidījums Ātruma Cilts.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV