Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Pirms BalticMiles skriešanas pusmaratona aicina uz kopīgu sagatavošanās treniņu

Līga Glāzere, 02.09.2011. 14:18

Pirmdien, 5. septembrī, plkst. 18:30 Dzintaru pludmalē notiks sagatavošanās treniņš BalticMiles skriešanas pusmaratonam. Uz kopīgu treniņu tiek aicināti visi reģistrētie, kā arī potenciālie BalticMiles skriešanas pusmaratona dalībnieki, jo tie, kas vēl nav paspējuši piereģistrēties maratonam, 5. septembrī to varēs izdarīt par pus cenu.

Treniņu vadīs fiziskās sagatavotības treneris Ēriks Visockis, kas sniegs profesionālus padomus visiem skriet gribētājiem, kā arī vadīs iesildīšanos pirms skrējiena un atsildīšanos. Pēc iesildīšanās visi klātesošie treniņa ietvaros tiks aicināti kopīgi doties 5 km trases skrējienā. Sagatavošanās treniņa dalība ir bez maksas, un iepriekšēja reģistrēšanās treniņu skrējieniem nav nepieciešama.

Jāatgādina, ka BalticMiles skriešanas pusmaratons notiks 11. septembrī un dalībnieki tiek aicināti izvēlēties vienu no četrām distancēm. Profesionāliem sportistiem būs 21 km jeb pusmaratona distance, bet, zelta vidusceļa piekritējiem piemērota ir jaunā 10 km distance. Savukārt amatieru līmeņa sportistiem un brīvdienu aktīvistiem – 5 km skrējiens, kur kopvērtējuma katras 100. vietas (līdz 1000.vietai ieskaitot) ieņēmējs saņem garantēto naudas balvu 100 EUR apmērā. Pašiem mazākajiem paredzēts MAXIMA Favorit bērnu skrējiens. Šajā distancē, pateicoties Maxima Latvija atbalstam, bērniem līdz 12 gadu vecumam reģistrācija līdz sacensību dienai ir bezmaksas.

Dalībai BalticMiles skriešanas pusmaratonā ir iespējams pieteikties līdz 2011. gada 8.septembrim plkst. 18:00, piesakoties oficiālajā mājas lapā www.maratoni.lv, reģistrācijas stendā t/c Spice pirmajā stāvā (darba laiks katru dienu no plkst.10:00 līdz plkst. 22:00), Maxima XX un XXX tīkla veikalos, informācijas nodaļās un Fans tīkla veikalos visā Latvijā.

Vairāk informācijas www.maratoni.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV