Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„1000km Grand Prix Riga" uzvaru izcīna „Rimo" komanda no Lietuvas

Viesturs Kundziņš, 04.09.2011. 14:04

Ar lietuviešu komandas „Rimo" uzvaru, jau otro gadu pēc kārtas, noslēgušās izturības sacensības „1000km Grand Prix Riga". Otro vietu absolūtajā vērtējumā izcīnīja „Weis Motorsport" komanda, bet kā trešie finišēja „TVA Racing 1" komanda no Latvijas.
„1000km Grand Prix Riga" uzvaru izcīna „Rimo" komanda no Lietuvas

Galerijas:

Starts, 1000km izturības sacensībām, tika dots sestdien pulksten 11:00 un visai ātri iezīmējās aktīva cīņa par pirmo vietu, kurā iesaistījās „Weis Motorsport" un „Rimo" komandas, savukārt trešajā vietā stabili turējās „HGK Motorsport" komanda no Latvijas. Diemžēl sacīkšu negadījums nepilnus divdesmit apļus pirms finiša „HGK Motorsport" komandai liedza sasniegt finišu un ieviesa arī korekcijas cīņā par pirmo vietu, jo atlikušie sacensību apļi tika veikti drošības mašīnas pavadībā. Sacensību finišu, jeb 1000km robežu, sportisti sasniedza septiņu ar pusi stundu laikā.

A2000 klasē uzvaru izcīnīja „Skuba Racing" komanda ar Renault Clio Cup automobili. Zīmīgi, ka šī komanda startēja no pēdējās starta vietas, jo sacensību treniņos, piektdien, piedzīvoja iespaidīgu avāriju, taču līdz sacensību startam spēja novērst bojājumus. Otrā šajā klasē palika „Kaukas" komanda ar VW Golf TDI, bet kā trešie finišēja „Artas Racing" ar Honda Integra.

A2000+ klasē rezultāti sakrīt ar kopvērtējuma rezultātiem – pirmie „Rimo", otrie „Weis Motorsport", bet trešie „TVA Racing 1". „Baltic Endurance Championship" ieskaitē, kur sportistu rezultāti tiek ņemti vērā pēc veiktiem 333 km, ātrākie arī bija „Rimo", savukārt otrie „Papa's Sacīkšu Komanda", bet trešie „HGK Motorsport".

Ar sacensību rezultātiem iespējams iepazīties www.1000km.lv

„1000km Grand Prix Riga" ģenerālsponsors ir „Latvijas Krājbanka". Sponsorē: „Ramirent". Atbalsta: „Ape Motors", „Torley", „R1 Riepu Serviss". Ātrumu nodrošina „Ātruma Cilts". Oficiālais ziņu portāls „Delfi.lv". Oficiālais foto „Go4Speed". Par drošību rūpējas „Secure". Informatīvi atbalsta: „TV6", „Radio StarFM", „Sporta Avīze", „Draugiem.lv" un „Sportacentrs.com".

Foto (c) Aigars Tīdmanis, Go4Speed

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV