Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Gulbenē noskaidroti visi Latvijas čempioni motokrosā

Iveta Kaminska, 06.09.2011. 10:09

Sestdien, 3. septembrī, un svētdien, 4. septembrī, Latvijas atklātā čempionāta motokrosā pēdējais šīs sezonas posms norisinājās Gulbenes pusē. Astotajā posmā noskaidrojās visi Latvijas čempiona titula ieguvēji. Latvijas Atklātajā bērnu komandu čempionātā uzvaru šajā sezonā izcīnīja Motosports Racing Team, kuri ar pārliecinošu pārsvaru izcīnīja arī Lielo Kausu, par kuru komandas cīnījās pirmo reizi. Latvijas Atklātajā klubu čempionātā atkal uzvarēja komanda Ventspils MK "RODEO".
Gulbenē noskaidroti visi Latvijas čempioni motokrosā

Ļoti interesantas cīņas norisinājās MX2 klasē, kur pirmoreiz sezonā šajā klasē startēja pagājušā gada čempions MX2 klasē Toms Macuks (RODEO), kas šogad startēja MX1 klasē. Abos braucienos Toms izcīnīja pārliecinošas uzvaras iegūstot zeltu MX2 un MX2-4T klasēs. Otro sudrabu pēc kārtas MX2-4T klasē un šoreiz arī MX2 klasē izcīnīja Andero Lusbo (Kagu MK). Bronzu MX2 klasē un zeltu MX2-2T klasē izcīnīja Kārlis Sabulis (Dako Ziemeļvidzeme), kurš izcīnījis Latvijas čempiona titulu MX2-2T klasē un MX2 klasē kopvērtējumā ir otrais. Jānis Kārkliņš (Serģa motoklubs), kurš MX2-4T klasē Gulbenē ierindojās trešajā vietā, bet MX2 klasē ceturtajā, nodrošināja Latvijas čempiona titulu pat divās klasēs - MX2 un MX2-4T. Sezonas kopvērtējumā trešo vietu MX2 klasē saglabā Raivo Freibergs (CAMK Latgale), kuram samisējās otrajā braucienā, kā arī otro vietu MX2-4T klasē, bet trešo vietu MX2-4T klasē Vairis Aleksējevs (Dako Ziemeļvidzeme). Otrajā vietā MX2-2T klasē Gulbenē Karel Kutsar, bet trešais Uldis Spulle (VV Moto Racing Team), kurš arī kopvērtējumā noturas trešajā vietā un otro vietu sezonā saglabā Jānis Stūriška (Suzuki Latvia).

MX1 klasē ar uzvarām abos braucienos zeltu izcīnīja Lauri Lehtla, bet sudrabu Vytautas Bučas (RODEO), kas nodrošināja viņam Latvijas čempiona titulu. Pirmajā braucienā Bučas zaudēja līdera vietu pēc kritiena otrajā aplī, bet otrajā braucienā Lauri bija ātrāks startā. Uz goda pjedestāla pirmo reizi šajā sezonā kāpā un trešo vietu posmā izcīnīja Leons Kozlovskis (MX Ādaži). Pēdējā posmā konkurenci nesastādīja kopvērtējumā otrajā vietā esošais Dāvis Ivanovs (MX Moduls), kā arī trešais labākais braucējs sezonā Dāvis Līvs (Motokurzeme). MX1-2T klasē pirmo reizi šajā sezonā brauca Didzis Gorbenko (CAMK Latgale), Jānis Pāps, Artūrs Brencis, kuri attiecīgi sadalīja zeltu, sudrabu un bronzu.

MX 85 klasē no 3. vietas kopvērtējumā uz pirmo vietu ar astoņu punktu pārsvaru pacēlās Tomass Šileika (Motosports RT) Tomass brauc ļoti pārliecinoši un ātri, un spēja pierādīt, ka var izcīnīt Latvijas čempionu titulu. Sudraba medaļa Gulbenē un otrā vieta sezonā Kristeram Drevinskim (Bieriņi), kuram nepaveicās pirmā brauciena startā, bet trešais Krievijas sportists Dmitrijs Uritsks.

MX 85B klasē Arnolds Sniķers (MX4 Dobele) uzvarēja un nosargāja savu līdera vietu kopvērtējumā, kur pirms pēdējā posma viņam bija tikai 1 punkta pārsvars pār Dāvi Kurmi (CAMK Latgale). Šoreiz Dāvim sudrabs, lai gan sacīksti viņš uzsāka tikai ar 4. vietu pirmajā braucienā. Otrā vieta 2.braucienā pie vienāda punktu skaita ar komandas biedru Deniss Zvorigins (CAMK Latgale), Dāvim to nodrošināja arī kopvērtējumā. Deniss bija stabili trešais abos braucienos un arī trešais ir sezonā.

MX 65 klasē otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja Kārlis Kalējs (Motosports RT), ar uzvaru otrajā braucienā pārspējot Latvijas čempiona titulu izcīnījušo Raineru Žuku (Motosports RT). Pēc labi paņemta starta otrajā braucienā Rainers kļūdījās tramplīnā un nokrita. Līdz ar to braucienā viņam tikai 3. vieta, kas posmā nodrošināja sudrabu. Lai arī Dmitrijs Goršanovs (CAMK Latgale) abos braucienos izcīnīja otro vietu, Gulbenē viņam tikai bronza, bet sezonā viņš ir otrais ātrākais šajā klasē. Kopvērtējumā sadalījums iepriekšējais 1. Rainers Žuks, 2. Dmitrijs Goršanovs, 3. Kārlis Kalējs.

MX 50 klasē pirmais Kairo Katkosit (Kose AMX), kuram tā bija otrā piedalīšanās Latvijas čempionātā un abas reizes tās vainagojās ar uzvarām. Otrais Gulbenē un čempionāta kopvērtējumā Allar Pent (MK Sinilind), bet trešā vieta posmā un kopvērtējumā Martinam Varmalim (Bieriņi,). Kristiāns Freimanis (Suzuki Latvia) nosargāja savu līdera pozīciju sezonā ar izcīnīto ceturto vietu.

Piekto zelta medaļu pēc kārtas Mini MX klasē izcīnīja Raivis Levans (MK Ape) un kopvērtējumā apsteidza savu kluba biedru Emīlu Karro, pakāpjoties uz otro vietu. Ar 4. vietu pirmajā braucienā un otro vietu otrajā braucienā sudrabu sev nodrošināja Matīss Dābols (Motosports RT), kas pēc dalības trīs posmos ir augstākais viņa sasniegums šajā klasē. Tikai bronza šī gada Latvijas čempiona titula ieguvējam Claus Oliver Pajuri (Bucci Moto).

Seniori klasē otro uzvaru izcīnīja Jurijs Kovgers (Dako Ziemeļvidzeme), saglabājot otro vietu kopvērtējumā, sudrabs šī gada Latvijas čempionam Saulius Stankus (Motosports RT), bet bronza Jānim Mironovam (CAMK Latgale), kurš kopvērtējumā pakāpies uz ceturto vietu. Trešo vietu kopvērtējumā ar ceturto vietu posmā sev nodrošināja pagājušā gada Latvijas čempions Arvis Sanders (RODEO), kuram šo vietu bez cīņas uzdāvināja Raimonds Baltgalvis (Saldus MK), jo nepiedalījās sacensībās, kaut gan viņus šķīra tikai 5 punkti.

Veterāni klasē Latvijas čempiona titulu ar uzvaru sev atkal nodrošināja Atis Alžāns (Bieriņi), posmā un kopvērtējumā attiecīgi otro un trešo vietu sadalīja Ivars Blazēvičs (GAUJAS KAUSS MX Team) un Vilnis Jenčs (Motosports RT).

Dāmu klasē ar sešu posmu uzvarām sev Latvijas čempiona titulu nodrošināja Samanta Josta (MK Ape), trešo sudrabu sezonā izcīnīja Elīna Kalniņa (Dako Ziemeļvidzeme), bet bronzu Gulbenē ieguva Inese Baumane (Pīlādzis TSK), kura sezonā ieņem otro vietu.

Kv Open klasē zeltu pārliecinoši izcīnīja Kārlis Meldrājs (RODEO), kopvērtējumā samierinoties ar ceturto vietu, sudrabs un arī otrā vieta kopvērtējumā Agrim Neijam (CAMK Latgale), bet bronza igaunim Kait Kompus. Priekšlaicīgi Latvijas čempiona titulu sev bija nodrošinājuši Edgars Meņģelis (RODEO) un Kv Veterāni klasē Jānis Kirilko (Motosports RT), kuri sacensībās nepiedalījās. Pirmais posmā Kv Veterāni klasē Arnis Rūdolfs (CAMK Latgale), otrais Arturs Skuja (MX Ādaži), trešais Juris Ozoliņš (Bieriņi).

Pirmo zelta medaļu sezonā Kv 50 klasē izcīnīja Undīne Ulmane (Motokurzeme) un nosargāja līdera pozīciju, kļūstot par Latvijas čempioni. Izcīnot pirmajā braucienā trešo vietu, bet otro braucienu uzvarot, sudraba medaļu sev nodrošināja Kristers Kuzņecovs (Suzuki Latvia), bronzu Gulbenē un trešo vietu kopvērtējumā ieguva Aksels Cīrulis (BJC IK Auseklis vecais), bet sezonas kopvērtējumā otrās vietas ieguvējs Markuss Auniņš (Vangaži) šoreiz palika ceturtajā vietā.

Kv 100 klasē, uzvarot septiņos posmos zeltu atkal saņēma Emīls Sigājevs (Rodeo), sudraba medaļa Matīsam Palēvičam, bronza Emīlam Tilakam, kurš cīņā iesaistījās pirmo reizi sezonā. Kopvērtējuma otrajā un trešajā vietā esošajiem sportistiem Reinim Bicānam (Motosports RT) un Artūram Baltgalvim (Motoparks Kandava) Gulbenē nācās samierināties attiecīgi ar 4. un 5. vietu.

Kv 200 klasē otro uzvaru pēc kārtas svinēja Martin Adamson (Motomox RT), kurš kopvērtējumā ierindojas otrajā vietā. Ar sudrabu Gulbenē sev trešo vietu kopvērtējumā nodrošināja Dairis Virkstenis (Suzuki Latvia), kas apsteidza savu komandas biedru Kristiānu Miezīti, kuram neveicās otrajā braucienā. Bronza posmā tika Endijam Bernicam (RODEO), bet tikai ceturtais Gulbenē bija Kaspar Haiba (Motomox RT), kurš sev izcīnījis Latvijas čempiona nosaukumu.

Kv Iesācēji klasē viss pjedestāls tika RODEO kluba braucējiem. Pārliecinošu uzvaru izcīnīja Edgars Meņģelis, otrais posmā Kārlis Meldrājs, trešais Edgars Ponikarčiks. Sezonas kopvērtējumā Ponikarčiks pakāpies uz otro vietu, bet Meldrājs uz trešo. Vienā no braucieniem komandas biedri Meņģelis un Meldrājs sagādāja intrigu skatītājiem, mainoties ar līdera pozīcijām katrā aplī. Armandam Kārklelim (VV Moto Racing Team) šoreiz posmā nulle punkti, bet čempiona titulu viņš sev nodrošināja jau iepriekšējā posmā.

Kv Hobby klasē pirmo divu vietu sadalījums tāds pats kā iepriekšējā posmā - zelts Reinim Purvēnam (Motosports RT), sudrabs Vigo Krastiņam (L.R.K.), trešajā vietā Kristaps Veinbergs (Motosports RT). Tāds pats vietu sadalījums arī kopvertējumā.

B/v klasē pēc traumas apārstēšanas sacensībās atgriezās ekipāža, kas jau iepriekš sev bija nodrošinājusi Latvijas čempionu titulu Arnolds Sīlis/ Gints Sīlis (K. Serģa motoklubs). Brāļi brauca lieki neriskējot un Gulbenē ierindojās ceturtajā vietā. Pirmais zelts sezonā ekipāžai M.Štelle/ A.Linters (CAMK Latgale), pirmais sudrabs sezonā ekipāžai L.Variakojis/ R. Kišunas (Eurodita), bet bronza un trešā vieta sezonā igauņiem U.Karing/ J.Paabstel. Otro vietu sezonā saglabā T.Reesna/ T.Koiv (Redmoto).

B/v Veterāni klasē abos braucienos vienāds vietu sadalījums - pirmie S.Ivanov/ A.Jalas (Saku MK), otrie .S.Koppenol/ M.Karkainen, trešie A.Vāpa/ A.Mačs (K.Serģa motoklubs), kuri Latvijas čempiona titulu izcīnīja jau iepriekšējā posmā.

Iesācēji klasē pagājušā posma bronzas medaļas ieguvējs Kārlis Liepiņš šoreiz ar uzvaru pirmajā braucienā un otro vietu otrajā braucienā nodrošināja sev zelta medaļu. Sudrabs Kalvim Skrastiņam (Dako Ziemeļvidzeme), kuram otrā vieta arī čempionātā, bronza Robertam Kronbergam (Motosports RT), kuram ne tik labi padevās pirmais brauciens, tikai 6. vieta, bet otrajā braucienā Roberts finišu sasniedza pirmais. Latvijas Kausa ieguvējam Kristapam Kalējam (MX4 Dobele) šoreiz 4. vieta.

H14 klasē, pirmajā braucienā piekāpjoties Andris Štendendenbergs (CAMK Latgale), bet uzvarot otrajā braucienā, zeltu sev nodrošināja Didzis Gorbenko (CAMK Latgale). Andris Štendendenbergs šoreiz otrais, līdz ar to arī otrais kopvērtējumā. Pēc trīs izlaistiem posmiem sacensībās atgriezās Reinis Čudarāns (Suzuki Latvia) un kāpa uz goda pjedestāla trešā pakāpiena. Latvijas Kausa ieguvējam Jānim Igaunim (MX Ādaži) Gulbenē ceturtā vieta.

H30 klasē pagājušā posma bronzas medaļas īpašnieks Osvaldas Zalepuga (Žemaitija) šoreiz ar uzvarām abos braucienos izcīnīja zeltu, atstājot Latvijas Kausa ieguvēju Egidijus Karaliunas (Robustap) abos braucienos otrajā vietā. Trešais abos braucienos kopvērtējumā ceturtajā vietā esošais Edijs Siliņš (GAUJAS KAUSS MX Team). No kopvērtējuma otrās vietas uz trešo noslīdēja Raivis Krastiņš, kurš sacensībās palika piektajā vietā.

Latvijas Atklātajā bērnu komandu čempionātā posmā kārtējo uzvaru izcīnīja Motosports Racing Team (564), šoreiz otrie CAMK Latgale (423) apsteidzot Suzuki Latvia (409).

Latvijas Atklātajā klubu čempionātā uzvarēja komanda Ventspils MK "RODEO" (860 punkti), kuri atkal svinēja uzvaru sezonā. Otrie Gulbenē un sezonā Motosports Racing Team (845), bet trešie CAMK Latgale (816).

Lielo Kausu, kas pirmo reizi tiks pasniegts sezonas noslēgumā, pārliecinoši izcīnīja Motosports Racing Team.

LČ motokrosā 8. posma rezultāti Gulbenē 03. un 04. septembrī un sezonas kopvērtējumā:

MX 85: 1. Tomass Šileika (Motosports RT), 2. Kristers Drevinskis (Bieriņi), Dmitrijs Uritsks (RUS). Kopvērtējumā: 1. Tomass Šileika (319, Motosports RT) 2. Kristers Drevinskis (311, Bieriņi), 3. Mārcis Freimanis (271, Suzuki Latvija).

MX 85B: 1. Arnolds Sniķers (MX4 Dobele), 2. Dāvis Kurmis (CAMK Latgale), 3. Deniss Zvorigins (CAMK Latgale). Kopvērtējumā: 1. Arnolds Sniķers (328, MX4 Dobele), 2. Dāvis Kurmis (317, CAMK Latgale), 3. Deniss Zvorigins (308, CAMK Latgale).

MX65: 1. Kārlis Kalējs (Motosports RT), 2. Rainers Žuks (Motosports RT), 3. Dmitrijs Goršanovs (CAMK Latgale). Kopvērtējumā: Rainers Žuks (369, Motosports RT), 2. Dmitrijs Goršanovs (331, CAMK Latgale), 3. Kārlis Kalējs (303, Motosports RT).

MX50: 1. Kairo Katkosit (Kose AMX), 2. Allar Pent (MK Sinilind), 3. Mārtiņš Varmalis (Bieriņi). Kopvērtējumā: 1. Kristiāns Freimanis (337, Suzuki Latvia), 2. Allar Pent (325, MK Sinilind), 3. Martins Varmalis (291, Bieriņi)

Iesācēji: 1. Kārlis Liepiņš, 2. Kalvis Skrastiņš (Dako Ziemeļvidzeme), 3.Roberts Kronbergs (Motosports RT). Kopvērtējumā: 1. Kristaps Kalējs (346, MX4 Dobele), 2. Kalvis Skrastiņš (257, Dako Ziemeļvidzeme), 3. Rolands Bleidels (235, MX4 Dobele).

H14: 1. Didzis Gorbenko (CAMK Latgale), 2. Andris Štendendenbergs (CAMK Latgale), 3. Reinis Čudarāns (Suzuki Latvia). Kopvērtējumā: 1. Jānis Igaunis (345, MX Ādaži), 2. Andris Štendendenbergs (335, CAMK Latgale), 3. Jurģis Žukas (265, Saldus Motoklubs)

H30: 1. Osvaldas Zalepuga (Žemaitija), 2. Egidijus Karaliunas (Robustap), 3. Edijs Siliņš (GAUJAS KAUSS MX Team).

Kopvērtējumā: 1. Egidijus Karaliunas (324, Robustap), 2. Osvaldas Zalepuga (292, Žemaitija), 3. Raivis Krastiņš (279).

Kv 50: 1. Undīne Ulmane (Motokurzeme), 2. Kristers Kuzņecovs (Suzuki Latvia), 3. Aksels Cīrulis (BJC IK Auseklis vecais). Kopvērtējumā: 1. Undīne Ulmane (327, Motokurzeme), 2. Markuss Auniņš (301, Vangaži), 3. Aksels Cīrulis (296, BJC IK Auseklis vecais).

Kv 100: 1. Emīls Sigājevs (Rodeo), 2. Matīss Palēvics, 3. Emīls Tilaks. Kopvērtējumā: 1. Emīls Sigājevs (394, Rodeo), 2. Reinis Bicāns (320, Motosports RT), 3. Artūrs Baltgalvis (256, Motoparks Kandava).

Kv 200: 1. Martin Adamson (Motomox RT), 2. Dairis Virkstenis (Suzuki Latvia), 3. Endijs Bernics (RODEO). Kopvērtējumā: 1. Kaspar Haiba (345, Motomox RT), 2. Martin Adamson (318, Motomox RT), 3. Dairis Virkstenis (274, Suzuki Latvia).

Kv Iesācēji: 1. Edgars Meņģelis (RODEO), 2. Kārlis Meldrājs (RODEO), 3. Edgars Ponikarčiks (RODEO). Kopvērtējumā: 1. Armands Kārklelis (278, VV Moto Racing Team), 2. Edgars Ponikarčiks (245, RODEO), 3. Kārlis Meldrājs (238, RODEO).

Kv Hobby: 1. Reinis Purvēns (Motosports RT), 2. Vigo Krastiņš (L.R.K.), 3. Kristaps Veinbergs (Motosports RT). Kopvērtējumā: 1. Reinis Purvēns (278, Motosports RT), 2. Vigo Krastiņš (252, L.R.K.), 3. Kristaps Veinbergs (250, Motosports RT).

Mini MX: 1. Raivis Levans (MK Ape), 2. Matīss Dābols (Motosports RT), 3. Claus Oliver Pajuri (Bucci Moto. Kopvērtējumā: 1. Claus Oliver Pajuri (323, Bucci Moto), 2. Raivis Levans (290, MK Ape), 3. Emīls Karro (271, MK Ape).

Kvadri Open: 1. Kārlis Meldrājs (RODEO), 2. Agris Neija (CAMK Latgale), 3. Kait Kompus. Kopvērtējumā: 1. Edgars Meņģelis (318, RODEO), 2. Agris Neija (277, CAMK Latgale), 3. Priit Jarvco (265, Kose AMK).

Kvadri Veterāni: 1. Arnis Rūdolfs (CAMK Latgale), 2. Arturs Skuja (MX Ādaži), 3. Juris Ozoliņš (Bieriņi). Kopvērtējumā: 1. Jānis Kirilko (307, Motosports RT), 2. Arnis Rūdolfs (287, CAMK Latgale), 3. Juris Ozoliņš (274, Bieriņi).

Seniori: 1. Jurijs Kovgers (Dako Ziemeļvidzeme), 2. Saulius Stankus (Motosports RT), 3. Jānis Mironovs (CAMK Latgale). Kopvērtējumā: 1. Saulius Stankus (339, Motosports RT), 2. Jurijs Kovgers (317, Dako Ziemeļvidzeme), 3. Arvis Sanders (263, RODEO)

Veterāni: 1. Atis Alžāns (Bieriņi), 2. Ivars Blazēvičs (GAUJAS KAUSS MX Team), 3. Vilnis Jenčs (Motosports RT). Kopvērtējumā: 1. Atis Alžāns (367, Bieriņi), 2. Ivars Blazēvičs (338, GAUJAS KAUSS MX Team), 3. Vilnis Jenčs (296, Motosports RT).

Dāmas: 1. Samanta Josta (MK Ape), 2. Elīna Kalniņa (Dako Ziemeļvidzeme), 3. Inese Baumane (Pīlādzis TSK). Kopvērtējumā: 1. Samanta Josta (344, MK Ape), 2. Inese Baumane (316, Pīlādzis TSK), 3. Elīna Kalniņa (224, Dako Ziemeļvidzeme)

MX2-2T: 1. Kārlis Sabulis (Dako Ziemeļvidzeme), 2. Karel Kutsar, 3. Uldis Spulle (VV Moto Racing Team).

Kopvērtējumā: 1. Kārlis Sabulis (358, Dako Ziemeļvidzeme), 2. Jānis Stūriška (254, Suzuki Latvia), 3. Uldis Spulle (247, VV Moto Racing Team)

MX2-4T: 1. Toms Macuks (RODEO), 2. Andero Lusbo (Kagu MK), 3. Jānis Kārkliņš (K. Serģa motoklubs). Kopvērtējumā: 1. Jānis Kārkliņš (299, K. Serģa motoklubs), 2. Raivo Freibergs (293, CAMK Latgale), 3. Vairis Aleksējevs (289, Dako Ziemeļvidzeme)

MX2: 1. Toms Macuks (RODEO), 2. Andero Lusbo (Kagu MK), 3. Kārlis Sabulis (Dako Ziemeļvidzeme). Kopvērtējumā 1. Jānis Kārkliņš (266, K. Serģa motoklubs), 2. Kārlis Sabulis (248, Dako Ziemeļvidzeme), 3. Raivo Freibergs (221, CAMK Latgale).

MX1: 1. Lauri Lehtla, 2. Vytautas Bučas (RODEO), 3. . Dāvis Līvs (Motokurzeme), 3. Leons Kozlovskis (MX Ādaži). Kopvērtējumā: 1. Vytautas Bučas (332, RODEO), 2. Dāvis Ivanovs (270, MX Moduls), 3. Dāvis Līvs (248, Motokurzeme).

MX1-2T: 1. Didzis Gorbenko (CAMK Latgale), 2. Jānis Pāps, 3. Artūrs Brencis. Kopvērtējumā: 1. Andris Štendenbergs (225, CAMK Latgale), 2. Artūrs Lejasblusa (141), 3. Didzis Gorbenko (50, CAMK Latgale).

b/v: 1. M.Štelle/ A.Linters (CAMK Latgale), 2. L.Variakojis/ R. Kišunas (Eurodita), 3. U.Karing/ J.Paabstel. Kopvērtējumā: 1. A.Sīlis/ G.Sīlis (330, K. Serģa motoklubs), 2. T.Reesna/ T.Koiv (252, Redmoto), 3. U.Karing/ J.Paabstel (242).

b/v veterāni: 1. S.Ivanov/ A.Jalas (Saku MK), 2. S.Koppenol/ M.Karkainen, 3. A.Vāpa/ A.Mačs (K.Serģa motoklubs). Kopvērtējumā: 1. A.Vāpa/ A.Mačs (346, K.Serģa motoklubs), 2. S.Ivanov/ A.Jalas (272, Saku MK), 3. S.Koppenol/ M.Karkainen (200).

Foto (c) Iveta Kaminska (AutoEuro)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV