Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Valkas novada riteņbraukšanas sacensības

Inguna Medne, 07.09.2011. 12:04

Sestdien, 10. septembrī, plkst.12.00 Valkā, pie Zāģezera sāksies tradicionālās Valkas novada riteņbraukšanas sacensības. Dalībnieku reģistrācija sacensību dienā, no plkst.10.00 – 11.45 starta vietā. Sacensības organizē un vada Valkas novada dome, sadarbībā ar uzaicinātiem tiesnešiem.
Valkas novada riteņbraukšanas sacensības

Riteņbraukšanas sacensības notiks pa diviem maršrutiem un katrs sacensību dalībnieks var izvēlēties savām spējām atbilstošu maršrutu. Pirmais maršruts, kura distances garums ir apmēram 9,5 km, būs: Zāģezers – Meiši – Pedele – Zāģezers). Tie dalībnieki, kuriem spēka un izturības pietiek arī garākai distancei, var izvēlēties otru, kura garums ir apmēram 35 km: Zāģezers – Meiši – Pedele – Piri punkts – Ērģeme – Bērzezers – Kailais sils – Zāģezers. Segums ir grants un meža ceļi.

Dalības maksa: skolēniem – Ls 2,-; pieaugušajiem – Ls 5,-, bet Valkas novada iedzīvotājiem dalība sacensībās ir bez maksas. 1.– 3.vietu ieguvēji pa vecuma grupām tiks apbalvoti ar balvām.

Brauciena dalībniekiem obligātas velo ķiveres. Ar sacensību nolikumu var iepazīties Valkas novada mājas lapā http://valka.lv/wp-content/uploads/2011/02/no_velo.pdf.

Laipni aicināti piedalīties visi aktīvās atpūtas cienītāji – gan vietējie, gan no tālienes!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV