Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

NEZ PRO Čempionātā piedalīsies dalībnieki no sešām valstīm

Eline Ezertēva, 08.09.2011. 09:08

Dalību 2011.gada sezonas noslēdzošajam pasākumam pieteikuši jau 48 dalībnieki no sešām valstīm, kas gaidāmās sacensības padara par pirmo šāda līmeņa pasākumu Latvijas drifta vēsturē.
NEZ PRO Čempionātā piedalīsies dalībnieki no sešām valstīm

10. septembrī Biķernieku trasē notiks gan Ziemeļeiropas Zonas drifta čempionāts, gan Latvijas Drifta Čempionāts (PRO) klase noslēdzošais posms. Uz starta redzēsiet dalībniekus no Somijas, Zviedrijas, Lietuvas, Igaunijas, Latvijas un Ungārijas.

Viens no pazīstamākajiem vārdiem, kas pieteicis dalību sacensībām, ir soms Juha Rintanens, kas izvēlējies startēt tieši šajās sacensībās Rīgā, kaut arī bijuši vairāki vilinoši piedāvājumi gan no Krievijas, gan Norvēģijas, kur 10.septembrī arī tiek rīkotas starptautiska mēroga sacensības. Juha Rintanens Rīgā startēs ar savu 700 zirgspēku jaudīgo auto Nissan Silvia. Uz starta redzēsim arī Latvijas pirmo drifta čempionu Gvido Elksni, kā arī pieteikušies divi Ungārijas spēcīgākie sportisti.
Ar visu dalībnieku sarakstu ir iespējams iepazīties mājas lapā www.nezdrift.com

Sacensībās būs lielais video ekrāns, nodrošinot skatītājiem iespēju redzēt visu trasē notiekošo, arī atkārtojumos.

Dienu pirms sacensībām, piektdien, pulksten 19:30 dalībnieki dosies organizētā parādes braucienā uz Vecrīgu, kur visus sportistus un viņu spēkratus būs iespējams skatīt klātienē Rātslaukumā.
Parādes maršruts: izbraukšana 19:30 no S. Eizenšteina ielas – Šmerļa iela – Brīvības iela – Vairoga iela – Ieriķu iela – A. Čaka iela – Pērnavas iela – Brīvības iela – Raiņa bulvāris – 13. janvāra iela – 11. Novembra krastmala- iebraukšana Rātslaukumā ~20:00 uzturēšanās līdz ~ 20:30

Atgādinām, ka sacensības norisināsies sestdien, 10.septembrī, Rīgā, Biķernieku trasē. Sacensību atklāšana pulksten 14:00.

Biļetes var iegādāties Biļešu servisa kasēs visā Latvijā, DUS Statoil un www.bilesuserviss.lv
Pieaugušo 7 Ls
Bērnu no 10-16 g.v 2,50 Ls
Pensionāriem 2 Ls
Ģimenes biļete 2+2 10 Ls
Uz vietas pasākuma dienā būs pieejamas biļetes arī dalībnieku parkā 15 Ls

Vairāk informācijas par pasākumu, dalībniekiem un jaunumiem www.nezdrift.com

Paldies par sadarbību: Ģenerālsponsoram ADParts- tavs autosporta un tuninga speciālists, Apdrošināšanas sabiedrībai „ BTA Insurance Company" SE, kas rūpēsies par pasākuma norises drošību - apdrošinot drifta civiltiesisko atbildību, LDČ sponsoram Kumho tyres, Motul, Discomania, City Fitness, Ātruma cilts, Forsaža, Crocs, Oficiālais radio- European Hit Radio, BM Auto, octa.lv, Red Bull, Decalfx.lv, Vējstikli, ss.lv, Fazer, Auto Port, Tomo Hotel, B/N Kurši, Lāčplēsis, Tavs Auto, www.go4speed.lv, Apsardze Berkuts, United Press, BMWPower.lv, www.travelnews.lv, R1, un afterparty organizētājam klubam Pussy Lounge.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV