Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Spēcīgākās komandas tiksies Liepājā

Biedrība „Adrenalin.lv", 14.09.2011. 16:11

Pauls Jonass un draugi ielūdz uz Kristera Serģa kausa izcīņu 65 cm3 klasē, "Elkšņu ceļojošā kausa" izcīņu 85 cm3 klasē un uz šī gada nopietnāko mačošanos komandu starpā MX1,MX2,OPEN klasēs.

Kristers Serģis un Pauls Jonass 15. un 16.oktobrī Liepājā Laumas mototrasē ielūdz uz KTM un Husaberg krosa un enduro solo motociklu testiem 2012.gada modeļiem.

16.oktobrī Liepājā „Laumas" mototrasē šajā sezonā beidzot tiksies visas spēcīgākās komandas Latvijā un Baltijā, lai izrēķinātos savā starpā pavisam savādākā formātā nekā tas bijis ierasts visas sezonas garumā. Šīs sacensības solās būt īpaši interesantas ar to, ka tās tiks organizētas pēc Nāciju kausa principiem – komanda sastāv no trīs braucējiem, un vismaz vienam no tiem ir jābūt ar 125cc vai MX2 klases motociklu. Šīs idejas autori – Mareks Štrauss un Fīlips Kempelis, tic, ka no vadošajām Latvijas komandām būs atsaucība un šīs sacīkstes izdosies novadīt augstā līmenī.

Paralēli šim pasākumam priekš mazajiem 65cc klases braucējiem tiks organizēta Kristera Serģa kausa izcīņa un 85cc klases braucējiem norisināsies Elkšņu ceļojošā kausa izcīņa – šis ceļojošais kauss ceļo no sportista pie sportista jau vairāk nekā desmit gadus, un to ir izcīnījuši tādi sportisti kā Aigars un Tanels Leoki, Juss Laansoo, Lauris Freibergs, Aigars Bobkovs, un daudzi citi zināmi sportisti.

Pagājušajā sezonā šo ceļojošo kausu izcīnīja Tomass Šileika, kurš neapšaubāmi arī šajā sezonā uz šo kausu ir viens no favorītiem. Paula Jonasa tēvs Kaspars visiem Paula cīņu biedriem un draugiem vēlas uztaisīt kārtīgu atpūtu apvienojumā ar sportiskām aktivitātēm, tādēļ arī ir radusies šī ideja par kārtīgu motokrosu sezonas izskaņā priekš visu paaudžu braucējiem. Tāpat arī esam padomājuši par HOBY klases braucējiem, kuriem būs iespēja cīnīties par atsevišķām balvām, tomēr uzreiz vēlamies vērst uzmanību uz to, ka šajā klasē īpaši uzmanīgi tiks izvērtēts, kurš atbilst šim kritērijam – HOBBY braucējs

Kaspars Jonass: " Kopējiem spēkiem mums ir izdevies izcīnīt Pasaules čempiona titulu. Šis tituls nav tikai Paula, lielu artavu ir devuši daudzi draugi, labvēļi un vienkārši labi, atsaucīgi cilvēki. Es ļoti cienu katru jauno motosportistu, viņu fanātiskos vecākus un labvēļus. Pauls, viņa draugi un labvēļi aicina ciemos gan jaunos, gan pieredzējušos motobraucējus uz savu „smilšu kasti" – "Laumas" mototrasi Liepājā, kurā Pauls ir mācījies braukt, slīpējis savu meistarību.

Ar šo rudenīgo kopā pabraukāšanos, visiem gribētu pateikties par kopā izdarīto lielo darbu, un iedrošināt sevi un jaunos braucējus, viņu vecākus un labvēļus tālākiem lielākiem mērķiem.

Uz tikšanos Liepājā."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV