Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Pēdējā diena iepriekšējai reģistrācijai Sportlat Valmieras maratonam

Elīna Krūkle, 15.09.2011. 08:42

Šodien līdz plkst. 24:00 ir pēdējā diena, lai iepriekš reģistrētos Sportlat Valmieras maratonam. Pieteikties varēs arī sacensību norises vietā 17. un 18. septembrī no plkst.09:00, taču tad ir jārēķinās, ka dalības maksa būs augstāka.
Pēdējā diena iepriekšējai reģistrācijai Sportlat Valmieras maratonam

Sestdien un svētdien par dalību maratona distancē (42,195km) būs jāmaksā 25 lati, bet šobrīd - 20 lati, Hanzas Maiznīcas pusmaratonā (21, 097km) pieaugs no 10 līdz 15 latiem. Savukārt maksa par dalību IKI Satelītskrējienā (6km) un nūjošanas pārgājienos esošo 6 latu vietā būs jāmaksā 8 lati. Pašiem mazākajiem būs jāmaksā 2 lati, šobrīd 1 lats. Valmieras bērniem līdz 10 gadiem (bērnu distancē) un jaunieši līdz 1998.gadā dzimušajiem (6 km distancē) varēs piedalīties bezmaksas.

Uzņēmumiem un mācību iestādēm, kas vēl nav paguvuši izmantot komandu apjoma reģistrēšanās atlaides, ir vēl divi svarīgi iemesli, lai to izdarītu. NORDEA banka ir sarūpējusi īpašu pārsteigumu lielākajai uzņēmuma komandai. Savukārt Vidzemes Olimpiskais centrs (VOC), šogad sportiskas balvas pasniegs trīs kuplāk pārstāvētajām Valmieras pilsētas skolām.

Sportlat Valmieras maratons ir lielisks veids, lai saliedētu kolektīvu, jautri un veselīgi pavadītu laiku kopā, pilnveidotu komandas darbu un izceltos uz citu uzņēmumu vai skolu fona kā atraktīvākā, veselīgākā un draudzīgākā komanda.

„Jau piecus gadus aktīvi piedalāmies Valmieras maratonā un vienmēr esam bijuši viena no lielākajām komandām. Pagājušajā, 2010. gadā Nordea komandā skrēja 45 dalībnieki, taču šogad nedomājam apstāties, turklāt turpināsim motivēt arī citas komandas, apbalvojot skaitliski lielāko. Mūsu darbinieku plašā piedalīšanās ir labs paraugs tam, kā biznesa organizācijas šo pasākumu var izmantot savas komandas stiprināšanai. Tieši tādēļ šogad vēlamies fokusēt savu uzmanību uz biznesa sektoru un motivēt visus Vidzemes reģiona uzņēmējus izmantot šo lielisko sporta pasākumu savu darbinieku saliedēšanai un sava darbadevēja reputācijas spodrināšanai." Una Bergsone, Nordea Klientu apkalpošanas centra Valmiera vadītāja.

Visām komandām, kuru dalībnieku skaits pārsniedz piecus cilvēkus, tiek piedāvāta īpašā reģistrēšanās apjoma atlaide dalībai Sportlat Valmieras maratons 2011! Sūtiet komandu pieteikumus uz e-pastu: anna.steinere@sportlat.lv, saņemiet apjoma atlaidi.

Uzzināt visu par Sportlat Valmieras maratonu, iepazīties ar distanci un pieteikties sacensībām elektroniski var mājas lapā www.valmieras-maratons.lv

Sacensības organizē viens no vadošajiem tautas sporta pasākumu rīkotājiem Latvijā kompānija Sportlat sadarbībā ar Valmieras pilsētas domi un Latvijas Vieglatlētikas savienību. Trešo gadu pēc kārtas pasākuma ģenerālsponsors ir Hanzas Maiznīcas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV