Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rīt startēs Latvijas hokeja virslīga

Māris Gorbunovs, 16.09.2011. 14:35

Sestdien, 17. septembrī, ar spēlēm Rīgā, Liepājā un Jelgavā tiks dots starts jaunajai Latvijas virslīgas hokeja sezonai. Šosezon Latvijas atklātajā virslīgas hokeja čempionātā piedalīsies desmit komandas.
Rīt startēs Latvijas hokeja virslīga

Dalību 2011./12. gada sezonā ir apstiprinājušas: SK Liepājas Metalurgs 2, HK Ozolnieki/MONARCH, DHK Latgale, SMScredit.lv, Zemgale/JLSS, HS Rīga/Prizma, HS Rīga/LSPA, SK Rīga'95, komanda no Lietuvas – Elektrēnu Energija. Pēdējā brīdī savu dalību Latvijas čempionātam pieteica Aigara Ciprusa vadītā komanda HK „Juniors", kura paralēli startēs arī MHL „B" divīzijas čempionātā.

Līdz ar desmitās komandas pieteikšanos, ir nedaudz pamainījies spēļu kalendārs. Kā tika plānots, spēles norisināsies četros riņķos, kopā katra komanda aizvadīs 40 regulārās sezonas spēles. Regulārās sezonas spēles noritēs no 17. septembra līdz 11. martam. Izslēgšanas spēles sāksies 14. martā, septīto finālspēli paredzēts aizvadīt 14. aprīlī.

Pēc reglamenta, komandas, kuras regulārajā čempionātā ierindosies pirmajās divās vietās, izslēgšanas spēles sāks no pusfināla. Ceturtdaļfinālā savā starpā tiksies komandas, kuras ierindosies no 3. līdz 6. vietai. Lietuvas komanda izslēgšanas spēlēs nepiedalīsies.

Foto (c) photosot.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV