Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Uvis Slakteris noslēdz F2 Pasaules čempionātu izcīnot 5. vietu

„Riga Powerboat Team", 19.09.2011. 09:02

18. Septembrī „Riga Powerboat Team" pilots Uvis Slakteris noslēdza šī gada F2 Pasaules čempionāta sezonu, kopvērtējumā ierindojoties 5. vietā. Lai arī čempionāts nobeidzās negaidīti, ar rezultātu Uvis ir apmierināts.
Uvis Slakteris noslēdz F2 Pasaules čempionātu izcīnot 5. vietu

Francijas pilsēta Eviāna labākajiem F2 pilotiem šodien sagādāja vilšanos. Pasaules čempionāta pēdējo posmu nācās atcelt, jo šādos laika apstākļos rīkot sacensības būtu bīstami, un, ātrumlaivu pilotiem, lidojot pār milzīgajiem viļņiem ar apmēram 160 km/h lielu ātrumu, iespējams pat nāvējoši.

Uvis F2 Pasaules čempionāta kopvērtējumā izcīnīja 5. vietu, aiz sevis atstājot tādus pasaules līmeņa grandus kā daudzkārtējo pasaules līmeņa godalgu ieguvēju britu Ovenu Dželfu (Owen Jelf), divkārtējo F2 Pasaules čempionu holandietu Johanu Koenradi (Johan Coenradi) un trīskārtējo F2 pasaules vicečempionu norvēģi Ivaru Hakonsenu (Ivar Hakonsen).

Par pasaules čempionātu Uvis komentē: „Šodien cerējām uz spraigu cīņu, jo daudzus no medaļas šķira tikai pāris punkti. Kopumā esmu apmierināts – rezultāts jau labs, taču gribējās labāku!"

Par Pasaules čempionu tika kronēts zviedrs Eriks Starks (Eric Stark), otrajā vietā viņa tautietis, zviedrs Johans Ostenbergs (Johan Östenberg), trešais itālis Paulo Zantelli (Paolo Zantelli), un ceturtais palika Jusefs Al-Rubajans (Yousef Al-Rubayan) no Kuveitas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV