Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Zināmi „Rallijs Latvija" dalībnieku starta numuri

EasyGet.lv, 21.09.2011. 14:22

Otrdien, 20. septembrī, tika noskaidroti Latvijas autorallija čempionāta un Baltijas rallija čempionāta noslēdzošā posma „Rallijs Latvija" dalībnieku starta numuri, informē „Rallija Latvija" preses sekretārs Viesturs Kundziņš. Arī šajā rallijā ar pirmo numuru trasē dosies četrkārtējais Somijas čempions Jari Ketomā, kurš šosezon Latvijā startē ar R4 klases Mitsubishi Evo automašīnu.
Zināmi „Rallijs Latvija" dalībnieku starta numuri

Ar otro numuru startēs Anda Neikšāna / Pētera Dzirkala ekipāža, kas šogad pēc sakrāto ieskaites punktu skaita jau ir izcīnījusi Latvijas čempiona titulu N4 klasē, savukārt trešais numurs ticis lietuvietim Vitautam Švedam, kurš „Rallijs Latvija" laikā cīnīsies par svarīgiem Baltijas rallija čempionāta un NEZ ieskaites punktiem. Kopumā N4 klasē uz starta stāsies 20 ekipāžas un sagaidāms, ka spraigākās cīņas norisināsies starp Jāni Vorobjovu (Nr. 4), Māri Neikšānu (Nr.5) un Aivi Egli (Nr.7) par čempionāta kopvērtējuma otro / trešo vietu.

Starp 16, 2WD klasē startējošajām, ekipāžām augstāko starta pozīciju ( Nr.25.) saņēmis lietuvietis Vitauts Baranausks, kuram starta secībā seko igaunis Markus Abrams (Nr. 26.) un latvietis Ralfs Sirmacis (Nr. 27.).

A+ ieskaitē piedalīsies 17 ekipāžas. Ar pirmo numuru startēs jau pieminētais Jari Ketomē, savukārt ar sesto numuru trasē dosies Deivids Jocius, bet devītais numurs piešķirs Jāņa Feldmaņa ekipāžai, kas šajā rallijā arī startē ar R4 klases Mitsubishi Evo. Raimondam Kisielam, kurš uz starta stāsies ar Mitsubihi Lancer WRC spēkratu, piešķirts desmitais starta numurs.

„Latvijā ir ļoti augsts rallija braucēju līmenis. Šeit nav viegli uzvarēt un bez veiksmes to izdarīt nav iespējams. Esmu daudz braucis gan nakts, gan asfalta ātrumposmus un tie mani nebiedē, tomēr katrs ātrumposms man ir jauns izaicinājums un centīšos uzrādīt maksimālo rezultātu katrā no tiem," stāsta soms Jari Ketomā.

Rallijsprinta ieskaitē uz starta stāsies 38 ekipāžas un visaugstākais starta numurs piešķirts Aleksandra Grīvas / Ritvara Vēvera ekipāžai (Nr. 40.), kas šajās sacensībās ierasto Mitsubishi markas automobili nomainījuši ar 4WD+ klases Subaru.

Pilnu „Rallijs Latvija" dalībnieku sarakstu iespējams apskatīt www.autorally.lv . Video kopsavilkums no preses konferences:

„Rallijs Latvija" atbalsta: „Jūrmalas pilsētas dome", „Kuldīgas pilsētas dome",C „Hydroscand", „Neste", „Conti STL", „Prodex" un „Ramirent". Informatīvie atbalstītāji: „LNT", „Tavs Auto", „TV Net", „Radio 101". Rallija radio: „Kurzemes radio".

Foto (c) Jānis Asaris / www.janisasaris.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV