Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Rīgā notiks 6. Starptautiskais džudo turnīrs Golden Score

EasyGet.lv, 23.09.2011. 15:58

24. septembrī plkst. 17.00 Ķīpsalas hallē notiks 6. Starptautiskais džudo turnīrs Golden Score, informē Latvijas Džudo federācijas sabiedrisko attiecību speciāliste Darja Davidova. Sacensības otro gadu pēc kārtas risināsies komandu formātā. Latvijas izlase, kas pagājušogad izcīnīja uzvaru, šogad sacentīsies ar Francijas, Lielbritānijas, Somijas, Krievijas, Baltkrievijas, Beļģijas un Kanādas komandām. Šīs Golden Score turnīrs būs pēdējais pirms Olimpiskajām spēlēm Londonā un tā devīze ir „Uz priekšu, uz Londonu!".

Pēc turnīra organizatoru vārdiem Latvijas komandas sastāvā uzstāsies labākie Latvijas džudisti, tai skaitā Eiropas čempionāta medaļnieki, pasaules kausu, Grand Prix turnīru uzvarētāji un godalgotu vietu ieguvēji Jevgeņijs Borodavko un Deniss Kozlovs. Savukārt ārvalstu komandu sastāvā uz Rīgu atbrauks Pasaules un Eiropas čempions Kreigs Fellons (Lielbritānija), Eiropas čempions Dirks Van Tihelts (Beļģija), divkārtējais pasaules čempionātu medaļnieks Jurijs Ribaks (Baltkrievija) un citi pazīstami sportisti.

Turnīrs Golden Score notiek ar oriģinālām izmaiņām džudo pamatnoteikumos - cīņa beidzās pēc pirmās tiesnešu novērtētas darbības. Tas ir formāts, kas īpaši piemērots skatītajiem, lai padarītu sporta sacensības par aizraujošu izklaides pasākumu. Izņemot sporta sacensības, turnīra programmā ir paredzēti ūdens un gaismas šovs, kā arī Olimpisko čempionu dažādos sporta veidos nevēlējumi džudistiem pirms Olimpiskajām spēlēm Londonā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV