Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"VEF Rīga" basketbola sezonu atklās Gustavo

EasyGet.lv, 05.10.2011. 12:42

Otrdien, 11.oktobrī, plkst.19:00 daudzfunkcionālajā hallē "Arēna Rīga" Latvijas čempionvienība "VEF Rīga" ar spēli pret VTB Vienotās līgas čempioniem Maskavas apgabala "Himki" atklās 2011./12.gada galvaspilsētas basketbola sezonu, informē "VEF Rīga" direktore Laila Spaliņa. Biļetes jau no šodienas pieejamas visās "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās, tuvākajā laikā - arī visos Nordea bankomātos. Savukārt basketbola līdzjutēji, kuri uz maču nevar ierasties klātienē, vefiešu cīņai varēs just līdzi, skatoties tā translāciju Latvijas Televīzijas 7.kanālā.
"VEF Rīga" basketbola sezonu atklās Gustavo

Pasākumu plkst.19:00 atklās basketbola kluba "VEF Rīga" himnas "Mūsu soļi" mūzikas un vārdu autors un izpildītājs, daudzkārtējs Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas ieguvējs Gustavo.

"Kad sāku rakstīt dziesmu, nebiju īsti drošs vai man būs pa spēkam sarakstīt himnisku kompozīciju, jo līdz tam to nebiju darījis. Bet katrs jauns izaicinājums ir kā pakāpiens izaugsmei, ko var izmantot. Komandai novēlu kāpt pāri sev un saviem līdzšinējiem sasniegumiem, kā arī koncentrēt skatienu pāri veciem stereotipiem," novēl Gustavo.

No plkst.18:45 tiešā translācija no "Arēna Rīga" būs skatāma Latvijas Televīzijas 7.kanālā (LTV7), kur bijušā basketbolista Renāra Zeltiņa vadītajā pirmsspēles studijā viesosies basketbola eksperts un viens no translācijas komentētājiem Edgars Buļs, lai iepazīstinātu skatītājus ar turnīru, komandām, vērtētu tās, analizētu un prognozētuspēli. Diskusijas par notikumiem laukumā studijā notiks gan pirms spēles, puslaika pārtraukumā, gan arī pēc mača. Tāpat spēle LTV7 mājas lapā būs skatāma arī internetā.

Biļetes uz "VEF Rīga" Arēnā Rīga notiekošajām spēlēm šosezon būs iespējams iegādādāties visos Nordea bankas bankomātos. Tāpat kā līdz ši tās iegādājamas arī visās "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena ir trīs lati, bet skolas vecuma bērniem, uzrādot derīgu skolēna apliecību, viens lats, piecdesmit santīmu. Uz spēli pret Maskvas apgabala "Himki" "Biļešu serviss" kasēs tās pieejamas jau no šodienas, 5.oktobra.

Kā ziņots jau iepriekš, VTB Vienotajā līgā šosezon startēs 18 klubi, kas turnīra pirmajā daļā sadalīti divās grupās pa deviņām komandām. Katrā grupā izspēlēs apļa turnīru, komandām tiekoties gan savā laukumā, gan viesos.A grupā kopā ar "VEF Rīga" un pašreizējo līgas čempionvienību, Rima Kurtinaiša vadīto Maskavas apgabala "Himki" spēlēs arī Kauņas "Žalgiris", Krievijas klubi Kazaņas "Unics" un "Ņižņij Novgorod", Kijevas "Budyvelnik" un kvalifikācjas uzvarētāji "Dnipro" no Ukrainas, Kazahstānas "Astana", Tallinas "Kalev".Savukārt B grupā startē Maskavas CSKA, "Lietuvos rytas", Polijas "Asseco Prokom", Ukrainas "Azomash", Krievijas klubi "Lokomotiv-Kubaņ" un Sanktpēterburgas "Spartak", "Minsk-2006″ no Baltkrievijas, kā arī Čehijas "Nymburk" un kvalifikācijas otrās vietas ieguvēji Samāras "Krasnie Krilja".

"VEF Rīga" par 2011./12.gada sezonas mērķi VTB Vienotajā līgā izvirzījis iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Kopumā šosezon vefieši "Arēnā Rīga" aizvadīs visas VTB Vienotās līgas un Eiropas kausamājas spēles, kā arī Latvijas Basketbola līgas finālsēriju, iekļuvuši tajā.

Papildu informācija: www.vefriga.com; twitter.com/vefriga; facebook.com/vefriga

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV