Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Liepājā notiks motokrosa svētki

Biedrība "Adrenalin.lv", 07.10.2011. 12:13

Liepāja ir vieta no kurienes nāk ne viens vien izcils motokrosa meistars. To šogad apliecināja jaunais Latvijas motokrosa talants Pauls Jonass, izcīnot Pasaules čempiona un Vācijas atklātā čempionāta (ADAC) čempiona titulus 85 cm3 klasē.

"Šis tituls nav tikai Paula, lielu artavu ir devuši daudzi draugi, labvēļi un vienkārši labi, atsaucīgi cilvēki," atzīst Pauls un viņa tētis Kaspars. Tāpēc, šī gada 15 un 16 oktobrī, Liepājnieku mīļākajā motokrosa trasē - "Lauma", Pauls, Kristers Serģis un motoklubs "Motokurzeme" aicina visus motokrosa draugus uz īstiem motokrosa svētkiem.

Viss sāksies jau 15.oktobrī, kad sadarbībā ar SIA "KSM" norisināsies 2012 gada KTM un Husaberg krosa un enduro solo motociklu testi.

16.oktobrī pirmo reizi Liepājā norisināsies Kristera Serģa kausa izcīņa 65 cm3 klasē, "Elkšņu ceļojošā kausa" izcīņa 85 cm3 klasē un uz šī gada nopietnākā mačošanās komandu starpā MX1,MX2,OPEN klasēs.

Šobrīd savus kandidātus dalībai komandu čempionātā ir apstiprinājušas vairāk kā 20 komandas. Katra komanda sastāv no trim sportistiem. Ātrākā komanda tiks noteikta pēc "motokrosa olimpiādes" - Nāciju kausa formulas, kas sola skatītajiem bezkompromisa, aizraujošas cīņas trasē.

Sacensības plānotas kā motosporta svētki visiem, kas atbalstījuši Paulu Jonasu gan finansiāli, gan morāli - jūtot līdzi Paula gaitām motokrosā, nāciet un baudiet!

Motokrosa svētki nebūtu iespējami bez atbalstītajiem. Pauls Jonass un motoklubs "Motokurzeme" izsaka pateicību Liepājas pilsētas domei un personīgi Silvai Goldei par līdzšinējo atbalstu motosporta, kā aktīva dzīvesveida popularizēšanu bērnu un jauniešu vidū. Paldies arī motosporta svētku atbalstītajiem: SIA"Abtons", SIA"Ceļu,Tiltu būvnieks", SIA"Kurzemes Amatnieks", SIA"Kurzemes Gaļsaimnieks", SIA"Ūsi", "Alita",SIA "Vega-1", "Cramo".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV