Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Mazie basketbolisti cīnīsies par Dumle kausu

EasyGet.lv, 11.10.2011. 10:57

Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līga sadarbībā ar Dumle otro gadu pēc kārtas rīkos turnīru sākumskolas vecuma bērniem, informē LBS Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļa. Piedalīties aicinātas gan sporta skolu grupas, gan vispārizglītojošo skolu izveidotās komandas.

„Dumle kausa izcīņā savu spēku un izveicību demonstrēs zēni un meitenes, kas dzimuši 21.gadsimta sākumā – tieši tad, kad saldummīļi Latvijā jau bija iepazinuši un iecienījuši Dumle mīkstās īrisa un šokolādes konfektes. Basketbolu un Dumle vieno prieks, ko tie sniedz visiem – gan spēlētājiem, gan viņu līdzjutējiem. Mēs atbalstām jaunatnes basketbolu Latvijā, lai visiem jaunajiem basketbola talantiem būtu iespējas sevi parādīt un apliecināt, lai sports viņiem sniegtu prieku un gandarījumu, bet mums visiem - cerību šos talantus vēlāk ieraudzīt arī Latvijas valstsvienībās," komentē SIA Fazer maiznīcas tirdzniecības direktors Dinārs Ozols.

Dumle kausa izcīņas dalībnieki sadalīti divās grupās – U11 (2001.gadā dzimušie un jaunāki) un U10 (2002.gadā dzimušie un jaunāki). Sacensību programmā paredzēta gan basketbola spēle (4x5 minūtes), gan tehnikas elementu stafetes. Bērni spēlē uz zemajiem groziem (augstums 260-270 cm) ar 5.izmēra bumbām.

Pirmais turnīrs notiks 25. un 26.oktobrī Madonā, Ogrē, Rīgā un Saldū, tajā gatavojas piedalīties 68 komandas.

Otrais turnīrs notiks 20. un 21.decembrī, trešais – skolēnu brīvdienās marta beigās, bet finālturnīrs notiks 1. un 2.jūnijā Rīgā. Lai iegūtu tiesības piedalīties finālturnīrā, jāpiedalās vismaz vienā no pirmajiem trim turnīriem.

Katra turnīra dalībnieki saņem Swedbank LJBL atbalstītāju un turnīra īpašo draugu piemiņas balvas un diplomus.

Komandu dalībai piesaka sporta skola, klubs vai skola, pieteikuma formu nosūtot uz e-pastu ljbl@lbs.lv. Uz pirmo posmu pieteikšanās beigusies, uz nākamajiem jāpiesakās ne vēlāk, kā divas nedēļas pirms turnīra.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV