Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

„Rudens Ritmika" - starptautiskas skeitborda sacensības un mūziķu cīņa

EasyGet.lv, 13.10.2011. 10:17

21.oktobrī Monster Energy parkā, Rīgā, notiks starptautiskas skeitborda sacensības, kurās piedalīsies vieni no vadošajiem skeitbordistiem no Somijas un Polijas, kā arī dalībnieki no Baltijas valstīm. Apmeklētāji varēs baudīt muzikālu cīņu starp DJ Tomu Grēviņu, igauņu bundzinieku Kallervo Karu un DJ Rudd, bundzinieku ZZ Aleksi, informē „Rudens Ritmika" organizators Mikus Ojers.
„Rudens Ritmika" - starptautiskas skeitborda sacensības un mūziķu cīņa

Tieši sportošanai un kultūras pasākumiem aukstajos mēnešos pirms pusotra gada tika izveidots Monster Energy parks. Visi ir aicināti uz netradicionālu ritma izjūtas izkopšanas pasākumu „Rudens Ritmika", lai atklātu sportisko aktivitāšu sezonu iekštelpās. Dalība sacensībās sportistiem ir tikai ar ielūgumiem, lai skatītājiem nodrošinātu kvalitatīvas un spraigas sacensības.

„Esam gandarīti, ka dalību sacensībās apstiprinājuši skeitbordisti no šobrīd vadošās somu komandas – Peruscrew. Baltijas valstis un Poliju pārstāvēs labākie skeitbordisti un jaunie talanti. Kopumā plānots, ka sacensībās piedalīsies aptuveni 40 dalībnieku, līdz ar to varam garantēt, ka skatītājiem garlaicīgi nebūs," komentē Mikus Ojers.

„Rudens Ritmika" sākums ir plkst. 20:00, sacensības apmeklētājiem uzsauc veikals Gatvepro, kas nupat vēris durvis TC „Galerija Centrs" un piedāvā pasaulē pārbaudītus apģērbu zīmolus: Santa Cruz, Independent, Famous Stars & Straps un citus. Sacensībās skatītājiem ieeja būs bez maksas un bez vecuma ierobežojuma.

Nakts pasākuma galvenais notikums ir divu DJ un divu bundzinieku muzikālā cīņa. Toms Grēviņš un igaunis Kallervo Karu jau uzstājās Monster Energy parka jubilejas pasākumā janvārī, savukārt, DJ Rudd un bundzinieks ZZ Alekss kopīgi uzstājās šī gada Positivus festivālā. 21.oktobrī visus četrus māksliniekus varēsim vērot uz vienas skatuves.

Skeitborda sacensību laikā plates griezīs DJ Aspirīns, nakts galveno notikumu iesildīs DJ dub:ra, izturīgākajiem apmeklētājiem uzstāsies DJ E:91.

Nakts pasākuma biļetes meklē Biļešuserviss kasēs – Ls 3, ar ISIC karti Ls 2. Nakts pasākums no 18 gadu vecuma.

Dalībnieku vārdi un info par pasākumu www.monsterparks.lv.
Uzzini par Monster Energy aktualitātēm un laimē ielūgumus - http://www.facebook.com/#!/MonsterEnergyMATLatvia.

Adrese – Kroņu iela 13A, Rīga.

Atbalsta: Monster Energy, veikals Gatvepro, gaismu, skaņu un skatuves iekārtu kompanija RJK, Stats Serviss, Malita, Santa Cruz, Independent, Creme.

Informē: Draugiem.lv, ISIC, Veto Magazine, Skeitparki.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV