Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Nedēļas nogalē notiks pirmās Nacionālās līgas spēles

EasyGet.lv, 18.10.2011. 12:22

Šajā nedēļas nogalē sāksies Latvijas Nacionālās līgas čempionāta spēles vīriešu komandām. Sacensībās startēs deviņas komandas – SK Limbaži, SK RTU, SK Cēsis, Kuldīgas NSS, Jēkabpils, SK Vecumnieki, Burtnieku novads, VK „Mārupes sporta centrs", SK Aizkraukle, informē Latvijas Volejbola federācijas pārstāve Lilita Mitrofanova.
Nedēļas nogalē notiks pirmās Nacionālās līgas spēles

Šogad tiesības startēt Nacionālajā līgā izcīnīja divas pagājušās sezonas Pirmās līgas komandas- Kuldīgas NSS un SK Aizkraukles, kā arī pēc gada pārtraukuma čempionātā ir atgriezušies SK Cēsis. Visas komandas – http://volejbols.lv/empionti/1739.

Pirmās spēles Nacionālajā līgā šo sestdien, 22.oktobrī:
pl. 12.00 Jēkabpils – VK Mārupes SC (Jēkabpils SN)
pl.18.00 SK Limbaži - SK RTU (Lēdurgas SC)
pl.13.00 SK Aizkraukle - SK Vecumnieki Aizkraukles nov.ģ.

Visu spēļu kalendārs - http://volejbols.lv/empionti/1737

Izspēles sistēma

Komandas izspēlē divu apļu turnīru, pēc kura rezultātiem noskaidros vietu sadalījumu no 1. līdz 9. vietai. Pamatturnīrā klubi spēlēs pēc principa mājas-viesi. Otrajā posmā piedalīsies klubi, kuri pēc 1. posma rezultātiem būs izcīnījuši 1.-8. vietu. Klubs, kurš 1. posmā izcīnīs 9.vietu, turpmākajās sacensībās nepiedalīsies.

1/4finālā komandas spēlēs pēc sekojošas sistēmas: pamatturnīrā 1.v. ieguvusī komanda spēlēs ar 8.v. ieguvušo komandu (1-8), 2. v. ieguvusī komanda spēlē ar 7.v. ieguvušo komandu (2-7), 3. v. ieguvusī komanda spēlē ar 6.v. ieguvušo komandu (3-6), 4.v. ieguvusī komanda spēlē ar 5.v. ieguvušo komandu (4-5). ¼ finālā klubi spēlēs līdz 2 uzvarām.

½ finālā spēlēs 1-8 pāra uzvarētājs ar 4-5 pāra uzvarētāju un 2-7 pāra uzvarētājs ar 3-6 pāra uzvarētāju. ½ finālu uzvarētāji kvalificēsies finālam. Mazais pusfināls par 5.-8.vietu netiks spēlēts, izcīnīto vietu secība tiks saglabāta pamatojoties uz pamatturnīra rezultātiem. ½ finālā klubi spēlē līdz 2 uzvarām.

½ finālu pāru uzvarētāji sērijā līdz 3 uzvarām spēlēs par 1.vietu.

½ finālu zaudētāji sērijā līdz 2 uzvarām spēlēs par 3.vietu.

Latvijas Pirmās līgas čempionāts sāksies pēc nedēļas, 29.oktobrī.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV