Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Nav zināms, vai "ASK Rīga" LBL fināla trešajā spēlē varēs palīdzēt Miledžs

LETA, 12.05.2007. 17:10

Pagaidām vēl nav zināms, vai "ASK Rīga" komandai Latvijas Basketbola līgas (LBL) fināla trešajā spēlē varēs palīdzēt viens no komandas līderiem Kērtiss Miledžs, kurš finālsērijas otrajā mačā piektdien guva savainojumu.
Nav zināms, vai "ASK Rīga" LBL fināla trešajā spēlē varēs palīdzēt Miledžs
Kā pavēstīja "ASK Rīga" ģenerālmenedžeris Ģirts Kalniņš, veiktajos rentgena uzņēmumos Miledžam "nav konstatēts ribu lūzums, mugurkauls arī nav cietis, plaušas nav skartas".

"Tādā ziņā viss ir kārtībā, taču sasitums ir ļoti spēcīgs," piebilda Kalniņš.

Rīt "ASK Rīga" dosies uz Ventspili, kur pirmdien notiks finālsērijas trešā spēle. Ventspilī arī tiks izlemts, vai Miledžs šajā mačā spēlēs.

LETA jau ziņoja, ka LBL finālsērijas otrajā spēlē vakar "ASK Rīga" ar 76:71 pieveica "Ventspils" basketbolistus, panākot visā sērijā jau 2-0. Miledžs savainojumu guva spēles pēdējā minūtē, kad ātrajā uzbrukumā pēc sadursmes ar "Ventspils" basketbolistiem Pāvelu Veselovu un Ivaru Timermani ielidoja groza konstrukcijā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV