Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

"Basketbols aicina" sezona sāksies Valmierā

EasyGet.lv, 19.10.2011. 16:28

Ceturtdien, 20.oktobrī, Valmieras Pārgaujas pamatskolā notiks Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas projekta Basketbols aicina 2011./2012.gada sezonas pirmais sarīkojums, informē LBS Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļa. Basketbola nodarbības pirmo klašu skolēniem vadīs četrkārtējais Latvijas čempions Uģis Viļums, kuram palīdzēs BK Valmiera spēlētāji Oskars Virsis, Džejs Lukass, Viktors Iļjins un Jēkabs Rozītis, kā arī Valmieras sporta skolas audzēknes.
"Basketbols aicina" sezona sāksies Valmierā

Projekts "Basketbols aicina" ar Swedbank tiek īstenots jau otro gadu. Pērn Latvijas Basketbola līgas spēlētāji un Latvijas Sieviešu basketbola līgas spēlētājas vadīja nodarbības jaunāko klašu skolēniem Valmierā un Ventspilī, Jelgavā un Cēsīs, Vallē un Rīgā. Bērniem tika izdalīti uzaicinājumi pievienoties sporta skolu treniņgrupām.

„Atsaucība bija pat negaidīti liela," Bērnu un jauniešu basketbola skolas Rīga/DSN treneris Mārtiņš Fomins ir gandarīts par bērnu aktivitāti. „Rīgā akcija notika pavasarī. Uzreiz pēc tās uz sporta skolu atnāca pieci puikas, bet rudenī, atrodot mani pēc toreiz iedotās adreses, pievienojās vēl tikpat daudz. Vispār šogad basketbolu grib spēlēt daudzi puikas – paldies valstsvienībai, kas ar savu labo spēli uztaisīja lielisku reklāmu."

Jaunajā sezonā "Basketbols aicina" pirmā pietura būs Valmieras Pārgaujas pamatskola, kur ceturtdienas rītā notiks divas 45 minūšu nodarbības. Programmā būs iesildīšanās vingrinājumi, basketbola pamatelementi, šķēršļu stafete, kā arī sarīkojuma vadītāju atbildes uz jautājumiem un, protams, fotografēšanās.

Katrs nodarbības dalībnieks saņems īpašu Basketbols aicina T-kreklu, dāvanu no BK Valmiera un, protams, uzaicinājumu trenēties sporta skolā.

Nākamie "Basketbols aicina" sarīkojumi notiks Madonā (novembrī) un Saldū (decembrī). Pēc Jaungada akcija viesosies arī Liepāja, Aizkrauklē, Daugavpilī, Rēzeknē, Krāslavā un Rīgā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV