Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Rīgā starptautiskajās skeitborda sacensībās pārliecinoši uzvar somu skeitbordisti

EasyGet.lv, 25.10.2011. 16:12

Aizvadītajā nedēļas nogalē Monster Energy parkā norisinājās starptautiskas Gatvepro skeitborda sacensības, kurās piedalījās labākie skeitbordisti no Baltijas, kā arī viesi no Somijas, Krievijas un Polijas, informē SIA "Baltijas komunikāciju centrs" projektu direktores asistente Anda Podziņa.
Rīgā starptautiskajās skeitborda sacensībās pārliecinoši uzvar somu skeitbordisti

Galerijas:

Latviešu labākais un sasniegumiem bagātākais skeitbordists Madars Apse pirms pasākuma teica, ka somu komanda Peruscrew nekad neliek vilties, par to varēja pārliecināties ikviens no klātesošajiem. Wille Mäkelä no Somijas priecēja skatītājus minirampas disciplīnā, stabili pārspējot pārējos dalībniekus, savukārt, viņa komandas biedrs Sami Miettinen ir labākā trika autors. Otro vietu minirampas sacensībās izcīnīja rīdzinieks Maksims Feofilovs, bet trešo Andis Vanadziņš no Saldus. Veikala Gatvepro simpātijas balvu ieguva Arturs Nilovs. Sacensībās piedalījās 35 labākie Baltijas skeitbordisti un viesi no Somijas, Krievijas un Polijas.

„Redzot kvalitatīvu skeitbordu, ne mirkli nenožēlojam, ka saorganizējām šīs sacensības, tomēr gaidījām lielāku gatavību sacensībam no pašmāju skeitbordistiem. Cerēsim, ka šādas starptautiskas sacensības veicinās skeitborda izaugsmi Latvijā," Mikus Ojers, Rudens Ritmika organizators.

Atbalsta: Monster Energy, veikals Gatvepro, gaismu, skaņu un skatuves iekārtu kompanija RJK, Stats Serviss, Malita, Santa Cruz, Independent, Creme.

Informē: Draugiem.lv, ISIC, Veto Magazine, Skeitparki.lv.

Foto (c) Reinis Pētersons

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV