Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Skvoša turnīrs "Leone Open" pulcēs profesionāļus un amatierus

EasyGet.lv, 28.10.2011. 12:21

Šajā sestdienā, 29.oktobrī, plkst. 9:00 sāksies ikgadējais starptautiskais turnīrs "4. Leone Open 2011", informē reklāmas aģentūras "Leone" direktors Аleksandrs Sautins. Jau ceturto reizi reklāmas aģentūra "Leone" aicina šī arvien lielāku popularitāti iegūstošā sporta veida profesionāļus un amatierus cīnīties par uzvaru turnīrā. Šogad sacensības tiks aizvadītas Rīgā, Baltic Squash Institute kortos, kuri atrodas fitnesa kluba "Sportima" 3.stāvā.
Skvoša turnīrs "Leone Open" pulcēs profesionāļus un amatierus

Šogad pēc dalībnieku lūguma tika izmainīts turnīra formāts. Ja pagājušajā gadā spēlētāji tika iedalīti pēc principa "meitenes pa labi, zēni pa kreisi", attiecīgi veidojot vīriešu un sieviešu klases, tad šogad dalībnieki spēlēs Open un B klasēs, vadoties pēc spēļu prasmes līmeņa.

Pēc turnīra reglamenta, B klasē piedalīsies amatieri, bet Open klasē – spēlētāji, kuri ieņem līderpozīcijas nacionālajā reitingā. Turklāt spēlētāji, kuri ieņem augstākās pozīcijas reitingā, B klasē piedalīties nedrīkst. Savukārt Open klasē var piedalīties visi, kas to vēlas – pat, ja spēlētājs neieņem augstu vietu reitingā, taču ir ambīciju pilns mēroties spēkiem ar profesionāļiem. Jo, kā ir zināms, lai noslīpētu savu meistarību, ir jāspēlē nevis ar vājiem, bet gan ar stipriem pretiniekiem.

Turnīra "Leone Open" spēļu rezultāti tiek ieskaitīti, sastādot katra spēlētāja individuālo reitingu. Uzvarētājiem tiks pasniegti kausi, diplomi un balvas, bet pilnīgi visiem turnīra spēlētājiem organizatori ar turnīra atbalstītāju palīdzību ir sagatavojuši sporta T-kreklus ar turnīra logo.

Papildus ģenerālsponsoram un turnīra vārda autoram, pasākumu atbalsta: finansu kompānija AvotsNauda.lv, Veselības Pasaule, Tropicana, šampanietis Törley, Celtniecības Plēvju Centrs, interneta veikals squashop.lv un poligrāfijas grupa "Mūkusala".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV