Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

"Skonto" samērīgi pārāki pār "Olimpu"

Gatis Kreceris, 12.05.2007. 21:20 | komentāri (1)

"LMT Virslīgas" 8. kārtas spēlē pārliecinošu uzvaru ar 4:1 viesos „Daugavas” stadionā pār JFK „Olimps” izcīnīja „Skonto” FC futbolisti. Divus vārus uzvārētāju labā guva Vitālijs Astafjevs.
"Skonto" samērīgi pārāki pār "Olimpu"

Galerijas:

Mača pirmajās minūtēs laba izdevība izvirzīties vadībā radās mājiniekiem. Tāls un spēcīgs sitiens padevās Tarasovam, taču bumba lidoja nedaudz garām vārtiem. Ko neizdarīja mājinieki to izdarīja viesi. Spēles 8. minūtē pretinieku soda laukumā tika nogāzts Blanks, par ko soģis piešķīra „pendeli”. Vien padsmitnieku veiksmīgi realizēja pieredzējušais Vitālijs Astafjevs. Rezultāts kļuva 1:0 skontiešu labā. Puslaika turpinājumā abas komandas cīnījās līdzīgi, taču nevienai no komandām tādu reālu vārtu gūšanas momenti neradās, ja nu vienīgi Kalniņa raidījums no vārtu priekšas pēc, kura bumba trāpīja pa vārtu stabu. Pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 1:0 „Skonto” labā.

Otrajā puslaikā atšķirībā no pirmā interesanti notikumi lakumā netrūka. Jau pēc spēlētām 4 minūtēm puslaikā Višņakovs dīvainā kārtā neguva vārtus, viņa raidītā bumba no apmēram 5 metriem atsitās pret vārtu pārliktni. 61. minūtē pēc stūra sitiena pie Olimpa vārtiem visaugstāk uzlēca Pjačeks, kurš bumbu vārtos raidīja ar galvu. Rezultāts kļuva 2:0 Skonto labā. Vēl pēc 7 minūtēm savus otros vārtus spēlē no 11m atzīmes guva Astafjevs. Olimpa soda laukumā kārtējo reizi noteikumi tika pārkāpti pret Blanku, par ko Andrejs Sipailo „olimpietim” Ivaško parādīja sarkano plāksteri, tādejādi no 68. minūtes mājinieki atlikušo laiku spēlēja mazākumā. Spēlējot 10 vīru sastāvā pie vārtu guvuma tika arī mājinieki. 74. minūtē izgājienu 1:1 ar vārtsargu veiksmīgi realizēja Sputajs, tādejādi rezultāts kļuva 1:3. Pēc šiem vārtiem aktīvi laukumā darbojās mājinieki, taču piektos vārtus spēlē guva viesi. Savus pirmos vārtus spēlē guva viens no labākajiem šīs dienas spēlētājiem Kristaps Blanks, kurš pēc stūra sitiena ar galvu guva savai komandai ceturtos vārtus. Mača atlikušajā laikā „Skonto” vairs nekur nesteidzās un mierīgi aizvadīja spēli līdz galam. Spēles beigu rezultāts 4:1.

JFK "Olimps" - "Skonto" FC 1:4 Astafjevs 8 (11m), Pjačeks 61, Astafjevs 68 (11m), Sputajs 74, Blanks 83.

Pārējo astotās kārtas spēļu rezultāti:

FK "Ventspils" - FK "Rīga" 1:0 Serņeckis 7.

FC „Daugava” - SK „Liepājas metalurgs” 1:2 Krugļaks 45 (11m), Karlsons 69, Rindjuks 80.

FC "Dinaburg" - FC "Jūrmala" 0:0

SK „Liepājas Metalurgs” ar uzvaru pār FC „Daugava” izvirzījās turnīra tabulas galvgalī, savukārt FK „Rīga” pēc zaudējuma Ventspilī atkrita uz otro vietu. Atliek vien atgādināt, ka FK „Rīga” futbolistiem šis bija pirmais zaudējums šosezon.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV