Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

2012. gada Latvijas rallija sezona startēs Alūksnē

EasyGet.lv, 28.10.2011. 17:28

Latvijas 2012.gada sezona sāksies jau 20. – 21.janvārī ar ziemas ralliju „Alūksne", informē rallija "Alūksne 2012" preses centra vadītāja Dace Janova.
2012. gada Latvijas rallija sezona startēs Alūksnē

Šī gada sākumā Alūksnes pusē rallija tradīcijas uzsākušajam ziemas rallijsprintam sekos loģisks turpinājums – gan skatītāju, gan braucēju atzinību guvušās sacensības ir izaugušas par ralliju, Latvijas rallija čempionāta kandidātposmu, pieaudzis arī ātrumposmu un kilometru skaits.

Pagājušā gada Alūksnes rallijsprinta ātrumposmi ir pamatīgi mainīti un papildināti. Plānots, ka sacensība norisināsies 9 ātrumposmos, no kuriem 5 būs atšķirīgi. Kopējais trases garums – ap 250km, kopā ātrumposmos tiks nobraukti līdz 110 km. Bez „lielā" rallija sportistiem, kam alūksnieši piedāvās lielisku iespēju iesildīties rallijam kā radītajos Alūksnes novada ceļos pirms Lietuvā paredzētā Latvijas čempionāta pirmā posma, uz starta tiks gaidītas arī rallijsprinta ekipāžas.

Pagaidām sacensību organizatori - biedrība autosporta klubs Alūksne visas kārtis galdā vēl neliks un dažu labu interesantu ideju realizēšana ir atkarīga arī no tā, kāda būs atnākošā ziema.

Rallijam tuvojoties, vairāk informācijas atradīsiet www.4rati.lv.

Ralliju „Alūksne 2012" organizē biedrība autosporta klubs Alūksne sadarbībā ar Autostils un Autostils Rally Techica, kā arī Alūksnes novada pašvaldību.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV