Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Latvija iegūst sudraba un divas bronzas medaļas bodifitnesā un bikini fitnesā

EasyGet.lv, 08.11.2011. 14:05

Sestdien, 5. novembrī, Raseinia (Lietuva) IFBB 2011 Starptautiskajā Lietuvas kausā bodibildingā, bodifitnesā un bikini fitnesā Latvijas sportistes sasniedza augstus rezultātus un atgriezās mājup ar trim medaļām, informē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente Kristīne Vederņikova.
Latvija iegūst sudraba un divas bronzas medaļas bodifitnesā un bikini fitnesā

Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas komanda piecu meiteņu sastāvā veiksmīgi startēja IFBB Starptautiskajā Lietuvas čempionātā 2011. Sacensībās tika pārstāvēts bodibildinga sporta veids vīriešiem, bodifitnesa sporta veids sievietēm kā junioru, tā pieaugušo konkurencē, bikini fitnesa sporta veids sievietēm.

Sacensības tiesāja Starptautiskās kategorijas tiesneši no Krievijas, Latvijas un Lietuvas. Latviju pārstāvēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente, IFBB Starptautiskās kategorijas tiesnese Kristīne Vederņikova.

Bodifitnesa kategorijā Latvijas izlases debitante Dina Želnina ieguva bronzas medaļu un izcīnīja iespēju startēt IFBB Pasaules kausā bodifitnesā šā gada 18.-21.novembrī Tallinā. Latvijas komandai Dinas Želninas rezultāts bodifitnesa kategorijā ir labs panākums sekmīgai konkrētā sporta veida popularizācijai gan valsts ietvaros, gan Eiropas un Pasaules līmeņa turnīros.

Bikini fitnesa disciplīna tika pārstāvēta ar trim Latvijas sportistēm. 2011.gada Pasaules čempionāta fināliste Irina Palaguta ieguva 2.vietu, starptautisko sacensību debitante Inga Mariņaka izcīnīja 3.vietu un Agnese Blekte savās pirmajās sacensībās ierindojās 8.vietā.

Sasniegtie rezultāti vēlreiz apliecināja bikini fitnesa sporta disciplīnas augsto līmeni Latvijā un daudzsološās perspektīvas nākotnē. Starp 10 dalībniecēm Latvijas meitenes izcēlās ne tikai ar labu fizisko sagatavotības līmeni, graciozitāti, plastiskumu, bet arī ar ļoti krāšņiem peldkostīmiem, ārējo dabisko pievilcību un mākslu sevi prezentēt augsta ranga sacensībās.

Junioru konkurencē bodifitnesa kategorijā Vlada Andrjuščenko ierindojās 4.vietā.

Federācijas vārdā sirsnīgi pateicamies Lietuvas Bodibildinga un fitnesa federācijai par uzaicinājumu piedalīties šajās sacensībās, lielisko sacensību organizāciju un viesmīlību.

Foto: Bikini fitnesa raunds. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV