Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pirmo reizi notiks pasākums „Rīgas Sporta laureāts 2011"

EasyGet.lv, 23.11.2011. 15:34

Piektdien, 25. novembrī, Rīgas Kultūras un mākslas centrā „Mazā ģilde" (Amatu ielā 3/5) pirmo reizi notiks pasākums „Rīgas sporta laureāts 2011", kurā Rīgas pašvaldība suminās galvaspilsētas labākos sportistus un trenerus, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa. Sportistus apbalvos Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane, Izglītības, kultūras un sporta departamenta (IKSD) direktors Guntis Helmanis, kā arī sabiedrībā zināmas, ar sportu cieši saistītas personības. Pasākuma sākums plkst. 18.00.

Konkursu „Rīgas Sporta laureāts 2011" organizēja RD IKSD ar mērķi izvērtēt un apbalvot labākos galvaspilsētas sportistus, trenerus, sporta darba organizatorus, sporta darbiniekus par augstiem sasniegumiem un teicamiem rezultātiem sportā, kā arī par ieguldījumu sportiska dzīves veida popularizēšanā un veicināšanā. Balvas piešķirs vairākas nominācijās: labākais sportists/te, paralimpiskais sportists, sporta spēļu komanda, ekipāža/komanda, treneris, sporta darba organizators skolā, gada notikums sportā, kā arī „Uzlecošā zvaigzne sportā" un nominācija „Par mūža ieguldījumu sportā". Nominantu vidū ir tādi sabiedrībā zināmi sportisti kā Zigismunds Sirmais, Elvijs Misāns, Laura Skujiņa, Aigars Apinis, Krists Straume, Aleksejs Rumjancevs, Vjačeslavs Višņakovs, Terēza Kižlo, komanda „VEF Rīga", kā arī treneri Valentīna Eiduka, Aigars Aglenieks u.c. Taču to, kuri no viņiem kļūs par Rīgas Sporta laureātiem, varēs uzzināt tikai pasākuma laikā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV