Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Neikšāns/Dzirkals veiksmīgi adaptējušies „Rallye du Var" trasei

EasyGet.lv, 27.11.2011. 15:44

Latvijas Mobilā Telefona rallija komandas ekipāža Andis Neikšāns un Pēteris Dzirkals aizvadījuši pirmos četrus „Rallye du Var" ātrumposmus, informē komandas preses sekretārs Normunds Avotiņš. „Šī bija ļoti veiksmīga diena. Pirmie divi no četriem ātrumposmiem bija ar ļoti agresīvu segumu un piedevām bedraini. Taču jau 1. ātrumposmā apdzinām vienu automašīnu, bet otrajā vēl vairāk. SS-4 salūza stūres pastiprinātājs. Asfalta rallijā tā ir stipri nopietnāka problēma nekā braucot pa granti, tāpēc reāli nevarējām iebraukt dažos līkumos. Vienā arī sagriezāmies un zaudējām daudz laika," dienas iespaidos dalās Andis Neikšāns.
Neikšāns/Dzirkals veiksmīgi adaptējušies „Rallye du Var" trasei

Pēc rallija pirmās dienas LMT rallija komandas ekipāža atrodas 58. vietā kopvērtējumā un 4. vietā N4 klases ieskaitē. „Tas ir pat labāk nekā cerējām," atzīst A. Neikšāns. „Zemās starta vietas dēļ visus ātrumposmus nobraucām pa tumsu. Diezgan biedējoši redzēt līkumos melnas riepu pēdas un ne vēsts no mašīnas, tikai ekipāža stāv ceļa malā nolaistām rokām. Šis rallijs patiešām nelīdzinās nekam citam, ko esam braukuši."

Vakar „Rallye du Var" dalībniekiem bija jāveic pieci ātrumposmi. „Stūres pastiprinātājs tika savests kārtībā jau vakarā," līdzjutējus mierina Andis.

Komandas ģenerālsponsors kopš 2004. gada ir Latvijas Mobilais Telefons. Sponsori ir LEC un Samsung Electronics Baltic, atbalstītāji – Neste Latvija, Inter-Riga, SHARP. Tehnisko nodrošinājumu sniedz Neiksans Rally Sport, ASRT, Samsonas transmission un ProRacing.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV