Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latvijas jaunie šorttrekisti turpina «iekasēt» medaļas

EasyGet.lv, 30.11.2011. 14:04

Šorttreka sacensību «Danubia Cup» trešajā posmā, kas šomēnes norisinājās Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā, labus panākumus uzrādījuši jaunie šorttrekisti no Ventspils un Jelgavas, informē Latvijas Šotrttreka federācija.
Latvijas jaunie šorttrekisti turpina «iekasēt» medaļas

Sacensībās piedalījās pieaugušie, juniora un visjaunākā vecuma sportisti no 14 valstīm. Latviju pārstāvēja seši Ventspils Sporta skolas «Spars» un astoņi Jelgavas Ledus sporta skolas audzēkņi, informē trenere un aktīvā sportiste Evita Krievāne.

Pateicoties Latvijas Ātrslidošanas federācijas un sponsoru «LDz Cargo», «Sportland» atbalstam un Daumantam Vītolam personīgi, Jelgavas šorttrekisti Endijs Vīgants, Tomass Bakēvics, Nils Dobrājs, Raivo Ločmelis, Reinis Bērziņš, Māris Jānis Šternmanis, Linda Novodvorska un Tīna Estere Vilka varēja piedalīties šajos mačos un uzrādīt teicamus rezultātus Budapeštā.

Vislabāk sacensībās veicies visjaunākajiem sportistiem - Mārim Jānim Šternmanim un Reinim Bērziņam -, kuri attiecīgi izcīnīja otro un trešo vietu kopvērtējumā. Māris guva uzvaru 777 metru distancē un 2.vietu 333 un 500 m slidojumos Novice C grupā. Reinim vislabāk veicās 333 m, kur izcīnīta 2.vieta, bet 500 m viņam 3.vieta, 777 m - 4.vieta Novice B grupā.

Tīna Estere Vilka visjaunākajā grupā Novice C ierindojās 4.vietā, Linda Novodvorska 10. Novice B grupā, Nils Dobrājs 16.vietā un Raivo Ločmelis 33.vietā Novice A grupā, bet Tomass Bakēvics 16.vietā un Endijs Vīgants 21.vietā Junioru C grupā.

Labus rezultātus uzrādīja arī ventspilnieki - Kārlis Krūzbergs ierindojās 5.vietā sacensību kopvērtējumā, un vēl viņam 4.vieta 777 m slidojumā Novice A grupā. Roberts Zvejnieks bija astotais kopvērtējumā, viņam 5.vieta 1000 m un 500 m Junioru C grupā. Marta Paskeviča izcīnīja 10.vietu kopvērtējumā, Anna Zelenkēvica 15., Marta Haino - 16.vietu Junioru C grupā. Roberts Krūzbergs bija 19.vietā Novice A grupā.

Atgādināms, ka Latvijas labākās šorttrekistes Evitas Krievānes audzēkņi no Jelgavas Ledus sporta skolas guvuši varenu medaļu ražu arī Polijas pilsētā Belostokā no 18. līdz 20.novembrim notikušajās starptautiskajās sacensībās - Austrumeiropas kausā «EVO Cup», kur izcīnītas 7 medaļas – 3 sudraba un 4 bronzas, kā arī 2 kausi kopvērtējumā. Turklāt pie godalgām un ātrākā laika vienā no distancēm tika arī pati titulētā trenere.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV