Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

LTV7 - visi pasaules kausa posmi bobslejā un skeletonā

EasyGet.lv, 30.11.2011. 15:55

LTV7 atgriežas Latvijas sporta lepnums - bobslejs un skeletons. No 3.decembra LTV7 Latvijā ekskluzīvi pārraidīs jaunās bobsleja un skeletona sezonas sacensības, kas būs pieejamas ikvienam skatītājām visā Latvijā, informē LTV7 pašreklāmas vadītāja Zane Ozoliņa. Tieši ar LTV7 kanāla logotipu uz tērpiem un kamanām jaunajā sezonā startēs mūsu sportisti.

LTV7 pārraidīs pilnībā visas sacensības skeletonā, tāpat arī bobslejā vīriešiem. Visi Eiropas posmi būs redzami LTV7 tiešraidēs un papildus atkārtojumos, februārī sezonas noslēguma posmus no Ziemeļamerikas rādīsim skatītājam tīkamākā laikā.

Jau sestdien 3.decembrī plkst.10:00 tiešraidē pieslēdzamies Īglsas trasei Austrijā. No paša rīta pirmais brauciens PK skeletonā vīriešiem, kur Latviju pārstāvēs brāļi Dukuri un plkst.11:30 PK skeletonā 2. brauciens vīriešiem. Plkst.13:00 PK bobslejā 1. brauciens divniekiem Edgara Maskalāna un arī Oskara Melbārža ekipāžas un plkst.14:30 PK bobslejā 2. brauciens divniekiem.

Svētdien 4. decembrī plkst. 10:00 PK bobslejā 1. brauciens četriniekiem un plkst.11:30 PK bobslejā 2. brauciens četriniekiem.

Latvijas līdzjutēju galvenās cerības šajā sezonā saistās ar skeletonu un brāļu Dukuru startu. Martins Dukurs pērnajā sezonā faktiski ieguva visus iespējamos titulus – kļuva par pasaules un Eiropas čempionu, izcīnīja pasaules kausu kopvērtējumā. Labāko desmitniekā bija arī Tomass Dukurs , kura mērķis šogad ir vēl biežāk pacīnīties par pirmo trijnieku. Mūsu skeletonisti ir kā paraugs visiem pārējiem pasaulē – no viņiem mācās, viņus apbrīno, bet paši Dukuri nestāv uz vietas un arī šai sezonai jau radītas jaunas skeletona kamanas. Šajā ziņā neatsverams ir arī tēva Daiņa Dukura padoms. Jauna sezona atkal ir jauns izaicinājums un mūsu skeletonisti mēģinās iepriecināt savus līdzjutējus ar uzvarām arī šajā ziemā.

Vīriešu bobslejā jaunajā sezonā tiek gaidīta mūsu sportistu pietuvošanās pasaules līderiem, jo šīs paaudzes īstais laiks būs Soču olimpiskajās spēlēs 2014.gadā. Ļoti perspektīvs ir jaunais pilots Oskars Melbārdis – viņa četrinieka komandai jau izdevies kāpt uz goda pjedestāla Eiropas kausa posmā četriniekos pirms šās sezonas un līdzjutēji pamatoti var cerēt uz reālu cīņu par medaļām arī pasaules kausa līmenī, vismaz atsevišķos posmos noteikti. Iekšējo konkurenci sastāda arī mūsu tagad jau pieredzējušākais pilots Edgars Maskalāns, tāpat jaunais Uģis Žaļims - tas tikai sekmē attīstību un izlases galvenais treneris Sandis Prūsis ir gandarīts ar vasarā un rudenī paveikto. Mūsu stūmēji jau tagad ir vieni no vislabākajiem (ja ne paši labākie) pasaulē. Pasaules kausa posmos Eiropas trasēs Latvija bobslejā plāno startēt ar trim ekipāžām, kas ir ievērojams solis uz priekšu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV