Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Dēļu sportam Latvijā - dekādes svētki

EasyGet.lv, 30.11.2011. 16:39

Latvijas dēļu sportu kultūrai šogad lieli svētki, jo vecākais snovborda, skeitborda un sērfa veikals Latvijā "boards.lv" svin 10 gadu jubileju. Tāpēc sestdien, 10. decembrī, ielveikalā "Pērle" tiks pasniegtas balvas cilvēkiem, bez kuru līdzdalības nav iedomājama Latvijas dēļu sportu kultūra pēdējā dekādē, informē Kaspars Grava.
Dēļu sportam Latvijā - dekādes svētki

Latvijas snovborda, skeitborda un sērfa kultūra ir salīdzinoši jauna, taču esam gandarīti par mūsu kopēji padarīto darbu 10 gadu laikā. Snovbords, skeitbords un sērfs Latvijā vairs netiek uztverts tikai kā sports. Visā pasaulē skeitbords, snovbords un sērfs iet roku rokā ar mākslu un mūziku. Dēļu sports – atver cilvēka sirdi līdz nebijušiem plašumiem, un rodas mākslinieks, mūziķis, dzejnieks vai filozofs. Latvija ir bagāta ar talantīgiem cilvēkiem, un prieks, ka snovbords, skeitbords un sērfs ir uzrunājis tik daudz cilvēkus. Mums visiem ir kopīga vēlme braukt pa kalnu, vilni vai pilsētu un dalīties priekā vienam ar otru, un uz brīdi aizmirst negatīvo mūsu dzīvē.

Pasākuma laikā tiks pasniegtas balvas dekādes ietekmīgākajiem dēļu sportu kultūras cilvēkiem Latvijā. Atcerēsimies pēdējo dekādi bildēs un video materiālos, kā arī dejosim pie grupu "Indy Go" un "Rebel Riot" melodijām. Protams, bārs un draugi līdz rītam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV