Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Latvijas izlase februārī piedalīsies EIHC turnīrā Norvēģijā

EasyGet.lv, 14.12.2011. 15:11

Latvijas hokeja izlase no 9. līdz 11. februārim Oslo priekšpilsētā Lorenskūgā piedalīsies „Euro Ice Hockey Challenge" (EIHC) turnīrā, kurā mūsu valstsvienība mērosies spēkiem ar Dānijas, Francijas un Norvēģijas izlasēm, informē Latvijas Hokeja federācijas preses sekretārs Māris Gorbunovs.

„EIHC" turnīrā Norvēģijā Latvijas izlase aizvadīs savas pirmās spēles jaunajā sezonā ar mērķi pārbaudīt izlases tuvākās rezerves. Šajā turnīrā debitēs jaunais izlases galvenais treneris, Kanādas speciālists, Teds Nolans, kurš vadīs mūsu komandu Norvēģijā.

Pērn „EIHC" turnīrā Norvēģijā Latvijas valstsvienība trijās spēlēs izcīnīja divas uzvaras pār Itāliju un Norvēģiju un ieguva pirmo vietu.

Pavasarī pirms pasaules čempionāta Latvijas valstsvienība aizvadīs astoņas pārbaudes spēles, no kurām sešas „Euro Hockey Challnege" spēļu ietvaros (nejaukt ar „EIHC"): 6. un 7. aprīlī Rīgā pret Čehijas izlasi, 13. un 14. aprīlī izbraukumā pret Dāniju un 20. un 21. aprīlī Rīgā pret Krievijas komandu. Pēdējās pārbaudes spēles pirms gaidāmā pasaules čempionāta tiks aizvadītas Rīgā 30. aprīlī un 1. maijā pret Francijas izlasi.

Pasaules čempionātā Latvijas valstsvienība savas grupas spēles aizvadīs Stokholmā, kur sacentīsies ar Krievijas, Vācijas, Itālijas, Čehijas, Norvēģijas, Dānijas un Zviedrijas izlasēm.

Latvijas izlases spēles EIHC turnīrā*:

Ceturtdiena, 9. februāris
16:30 Latvija – Dānija
Piektdiena, 10. februāris
20:00 Latvija – Norvēģija
Sestdiena, 11. februāris
13:30 Latvija - Francija

* pēc Latvijas laika

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV