Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Sākusies pieteikšanās Red Bull Open Ice dīķu hokeja čempionātam

EasyGet.lv, 03.01.2012. 16:41

Sākoties Jaunajam gadam, sākusies arī reģistrācija Red Bull Open Ice dīķu hokeja čempionātam, informē Lana Daniela. Lai gan patlaban laika apstākļi ar ledu un salu nelutina, komandu pieteikšanās ir sākusies pilnā sparā, jo, tāpat kā pagājušajā gadā, tikai 32 komandām katrā posmā ir garantēta vieta spēlēšanai. Pārējās komandas veido rezerves listi, kas tiek spēlēt, ja kāda no 32 pirmajām neierodas.
Sākusies pieteikšanās Red Bull Open Ice dīķu hokeja čempionātam

Lai gan pirmais posms tika plānots jau 7. janvārī Valmierā tas tika pārcelts uz svētdienu, 15. janvāri, Ozolniekiem un patlaban plānotais pasākumu plāns izskatās šādi:
14. janvārī Ozolniekos Ozolnieku dīķī
15. janvārī Ozolniekos (pārceltais Valmieras posms)
21. janvārī Talsos Vilkmuižas ezerā
28. janvārī Rīgā AB dambī

Fināls paredzēts pēc Rīgas atlases 29. janvārī uz Daugavas AB dambī.

Ja Laika Vecis turpinās būt dīķu hokejam nelabvēlīgā omā un sals par iespējamo pasākuma datumu maiņu vai pasākuma atcelšanu paziņosim nedēļu iepriekš, visātrāk informācija pieejama redbull.lv mājas lapā. Turpat arī atrodams pasākuma nolikums.

Par Red Bull Open Ice

2012. gadā atkal notiks Red Bull Open Ice dīķu hokeja čempionāts. Neprofesionāliem hokeja spēlētājiem atkal būs iespēja ar draugiem pacīnīties uz dzīvā ledus un vinnēt ceļojumu uz Red Bull Open Ice Atklāto Pasaules čempionātu 25. februārī Somijā. Tā kā pagājušajā gadā uz ledus netika visi spēlēt gribētāji, šogad notiks veseli četri reģionālie posmi, katrā no tiem varēs piedalīties 32 komandas.

Vienlaicīgi komanda varēs pieteikties tikai uz vienu no posmiem. Katrā komandā jābūt četriem spēlētājiem un vienam rezervistam, vārtsarga kā jau dīķu hokejā nav.

Red Bull Open Ice katru gadu notiek vairākās pasaules valstīs, kas nav aizmirsušas hokeja sākotnējo izcelsmi un prieku visiem kopā padzenāt ripu zem klajas debess.

Red Bull Open Ice dīķu hokeja čempionātu atbalsta: BM Auto ar Mini Countrymen automašīnām, kas uzvarētājus aizvizinās uz Somiju, Beaster Hockey ar uzvarētāju balvām un Entuziastu Hokeja līga.

Foto un video no pagājušā gada Red Bull Open Ice Latvijā bez maksas pieejami, reģistrējoties mūsu satura datu bāzē Red Bull Content Pool www.redbullcontentpool.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV