Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rīgā notiks hokeja turnīrs "Riga Winter Cup 2012"

EasyGet.lv, 04.01.2012. 19:12

Piektdien, 6. janvārī, no plkst. 14:30 līdz 19:15 un sestdien, 7. janvārī, no plkst. 09:45 līdz 14:30 "Volvo" ledus hallē Imantā, Jūrmalas gatvē 78d norisināsies starptautiskais amatieru hokeja turnīrs "Riga Winter Cup", informē hokeja kluba "Husky" valdes loceklis Reinis Kukuls.

Turnīrā startēs divas komandas no Krievijas-HK "Kosmos" un HK "Sokol", kā arī divas vienības no Latvijas-HK "Husky" un HK "Blackout". Starp minētajām šobrīd kā Latvijas vadošās amatieru hokeja līgas "Entuziastu hokeja līga" [EHL] līderi izceļas HK "Husky".

Katra spēle ilgs tieši stundu un komandas sacentīsies formātā "3x12", aizvadot trīs periodus, katru 12 minūšu garumā. Pašu komandu spēku samērs ir visai līdzīgs, tāpēc turnīrs sola aizraujošas un spraigas cīņas 2 dienu garumā, turklāt, biļešu cenas ir vairāk kā draudzīgas-par ieeju skatītājiem nav jāmaksā, tāpēc jebkurš var nākt un atbalstīt sev tīkamo komandu.

Turnīra mērķis ir veicināt amatieru hokeja attīstību abu komandu pārstāvētajās valstīs. Tā ir vērtīga pieredzes apmaiņa jebkuram "Riga Winter Cup" dalībniekam un lieliska iespēja salīdzināt abu valstu amatieru hokeja komandu līmeni un spēlētprasmi. Šāds turnīrs, protams, kalpo arī kā izklaide sabiedrībai un pašiem spēlētājiem.

Turnīru rīko biedrība "Riga Cup".

Turnīra laikā ārzemju komandu spēlētāji tiks izmitināti viesnīcā "Rīga".

Sīkāku informāciju par turnīru var iegūt turnīra mājaslapā www.rigacup.eu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV