Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rallijs „ASRT Alūksne 2012" notiks, kā plānots

EasyGet.lv, 10.01.2012. 14:14

Rallijs „ASRT Alūksne 2012" notiks kā plānots – 20. un 21. janvārī Alūksnē un tās apkārtnes ceļos, informē LAF Preses dienesta vadītājs Viesturs Saukāns. Sacīkste būs Latvijas rallijsprinta čempionāta pirmais posms, kā arī kandidātrallijs, pretendējot uz vietu Latvijas rallija čempionāta kalendārā turpmākajos gados. Organizatori aicina dalībniekus aktīvi pieteikties, jo netiek izskatīta iespēja ralliju atcelt. Laikapstākļi kļuvuši atbilstoši rallija vajadzībām.
Rallijs „ASRT Alūksne 2012" notiks, kā plānots

Lai gan janvāra pirmā puse nenesa īstas ziemas apstākļus, prognozes un arī reālā situācija Alūksnes apkārtnē liecina, ka laika apstākļi nav faktors, kas traucētu aizvadīt gaidāmo cīņu. Līdz ar to 20. un 21. janvārī uz starta stāsies Latvijas rallijsprinta čempionāta dalībnieki, kā arī vairums Baltijas rallija ekipāžu.

Jau vairākas dienas norisinās pieteikumu pieņemšana gaidāmajai sacīkstei. Pieteikumi, dokumenti un pieteikumu saraksts atrodams portālā www.4rati.lv (http://www.4rati.lv/?cat=242⟨=lv).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV