Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Siguldas slēpošanas trases atklāj sezonu un prezentē ziemas karti

EasyGet.lv, 19.01.2012. 09:34

Šonedēļ visi ziemas mīļotāji aicināti uz Siguldu, jo tiks atklātas visas Siguldas slēpošanas trases – Kaķīškalns, Kordes, Reiņa un Pilsētas trases, informē Siguldas novada Tūrisma informācijas centra pārstāveIrma Grosberga.

„Siguldas tūrisma attīstības aģentūras" direktore Laura Konstante informē, ka visās slēpošanas trasēs šobrīd aktīvi darbojas sniega pūtēji, lai saražotu papildus sniegu, jo ar dabīgā sniega daudzumu nepietiek. Tā kā gaisa temperatūra nav tik zema kā prognozēts, trašu sagatavošanai nepieciešams ilgāks laiks, lai saražotu sniegu, tomēr plānots, ka jau šajā nedēļas nogalē ziemas priekus varēs baudīt visās Siguldas slēpošanas trasēs.

Aktīvās atpūtas cienītājus Sigulda šogad sagaida ar jaunu „Ziemas karti", kurā attēlotas visas slēpošanas trases un apkopota informācija par to piedāvājumu. Tāpat materiālā ietverts sporta un kultūras pasākumu kalendārs, informācija par naktsmītnēm un ēdināšanas iespējām Siguldas novadā, kā arī tikai Siguldai raksturīgo adrenalīna piedāvājumu – iespēju doties nobraucienā lejup pa Bobsleja un kamaniņu trasi!

Jaunā Siguldas „Ziemas karte" jau tuvākajā laikā būs pieejama latviešu, krievu un angļu valodās gan slēpošanas trasēs, gan tūrisma informācijas centros, kā arī lejupielādējama mājas lapā www.sigulda.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV