Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LBL Zvaigžņu spēle notiks Daugavpilī

EasyGet.lv, 20.01.2012. 14:11

Latvijas Basketbola līga (LBL) sadarbībā ar Daugavpils Sporta pārvaldi 20.reizi rīko LBL Zvaigžņu spēli, kurā LBL komanda sacentīsies ar Leģionāru izlasi. Zvaigžņu spēles notiks 18. februārī, sākums plkst. 15.00, informē LBS Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļa. Reportāža būs skatāma LTV7.
LBL Zvaigžņu spēle notiks Daugavpilī

Daugavpils kļūs par devīto Latvijas pilsētu, kurā notiks LBL Zvaigžņu spēles sarīkojums, un piekto reizi spēlē sacentīsies LBL komanda un līgā spēlējošo leģionāru izlase.

Pirmdien, 23. janvārī, portālos basket.lv, draugiem.lv un delfi.lv sāksies balsošana, kurā tiks ievēlēti Zvaigžņu spēles komandu pamatpiecnieki. Tā notiks līdz 5.februārim. Vēl pa pieciem spēlētājiem katrā komandā nosauks LBL.

Zvaigžņu spēles laikā notiks arī tradicionālās trīspunktu metēju sacensības (piedalīsies LBL spēlētāji, kā arī LSBL spēlētājas), slam dunk konkurss, meistarības konkurss, treneru sacensības un, protams, komandu karsējmeiteņu konkurss.

„Latvijas Basketbola līga kopš dibināšanas brīža ne tikai rīkojusi interesantas sacensības labākajiem klubiem, bet arī rūpējusies par laba basketbola pieejamību visā valstī. Šosezon lielu ieguldījumu basketbola popularizēšanā devis klubs VEF Rīga, mājas spēles aizvadot pilsētās, kurās vēl nav savu LBL komandu. Esam pārliecināti, ka Zvaigžņu spēles sarīkošana Daugavpilī nostiprinās basketbola pozīcijas Latvijas otrajā lielākajā pilsētā un ceram, ka Daugavpils Universitātes komandai, kas veiksmīgi piedalās Latvijas Sieviešu basketbola līgas čempionātā, tuvākajā laikā pievienosies arī spēcīga vīriešu komanda," uzsver Latvijas Basketbola līgu direktora pienākumu izpildītāja Maruta Eglīte.

Daugavpils Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs: „Man ir neizsakāms prieks, ka LBL Zvaigžņu spēle pirmo reizi notiks mūsu pilsētā. Tas neapšaubāmi ir liels notikums ne tikai basketbola, bet arī visā pilsētas sporta dzīvē un plats solis turpmākajai šī sporta veida popularizēšanai un attīstībai visā Latgales reģionā."

LBL Zvaigžņu spēli atbalsta Daugavpils Sporta pārvalde, alus darītava Baltika un Škoda.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV