Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Nedēļas nogale - dzintara zīmē

Marina Maļarčuka, 26.01.2012. 13:19

Šīs nedēļas nogalē, no 27.01 – 29.01, Rīgā norisināsies internacionāls futbola turnīrs „Amber Challange Cup" , kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē „Dzintara izaicinājuma kauss". Spēles norisināsies gan„ Olimpiskajā sporta centrā", gan „ Skonto" hallē Rīgā.Turnīrs norisināsies divās vecuma grupās – 2000 dz.g., un 2001.dz.g. vecuma grupā.

Vecākajā grupā komandas sadalītas divās apakšgrupās: A grupā tika ielozētas FK „ Moskovskaja Zastava" (Krievija), IF „ Brommapojkarna" (Zviedrija), „ Rīgas Futbola skola" (Latvija) un JFC „ Skonto" (Latvija).

Izloze lēma, kad B grupā savā starpā tiksies IFK „Stocksund" (Zviedrija), TJK „Legeon" (Igaunija) un divas komandas no Latvijas – „Šitika futbola skola" un JDFS „Alberts".

2000 dz.g jauniešu turnīra spēle norisināsies „Skonto" hallē Emīla Melngaiļa ielā 1a.

Jaunākā grupa spēles aizvadīs „Olimpiskajā sporta centrā" hallē Grostonas ielā 6b.

2001.dz.g turnīrā savā starpā sacentīsies A grupā - FK „Kuusysi" (Somija) un trīs Latvijas komandas – JFC „Skonto" , SK „Super Nova" un „Rīgas Futbola skola".

B grupā savā starpā sacentīsies tādas komandas, kā FK „Moskovskaya Zastava" (Krievija), „Šitika futbola skola" (Latvija), FC „Kuusysi 2" (Somija) un JFC „Skonto"(Latvija).

Turnīra pirmajās dienās komandas aizvadīs spēles savā apakšgrupā, bet svētdien abās hallēs norisnāsies turnīra fināli, kā sākums paredzēts plkst. 15 vecākajā grupā, bet jaunākajā grupā fināla sākums paredzēts plkst.12.

Sacensības nevarētu norisināties bez to draugiem – „Venden", „Halle.lv" un FK „Miko", kas ar savu atbalstu dara visu, lai gaidāmās spēles norisinātos labākajās turnīra tradīcijās. Tradicionāli, turnīra dalībniekiem un viesiem pārsteigumu sagatavos radošā apvienība „Master's".

„Viss sākas ar lielisku turnīru", tieši tāda ir šī turnīra devīze. Turnīra organizatori aicina visus futbola līdzjutējus, vecākus, atbalstītājus un draugus uz aizraujošām sacensībām zaļajos laukumos – uz tikšanos futbola laukumā!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV