Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Notiks LČ orientēšanās ar slēpēm

EasyGet.lv, 27.01.2012. 09:12

Šajā nedēļas nogalē - 28.-29. janvārī - Priekuļos notiks Latvijas Čempionāts orientēšanās ar slēpēm. Sportisti spēkosies individuālajā sprinta distancē sestdien un trīs etapu stafetē svētdien, informē LOF preses dienesta pārstāvi Jānis Tamužs.
Notiks LČ orientēšanās ar slēpēm

Orientēšanās ar slēpēm jeb vienkārši ziemas orientēšanās, notiek sportistiem slēpojot pa iepriekš sagatavotu trašu tīklu, izvēloties optimālo ceļu starp kontrolpunktiem, ņemot vērā īsāko attālumu, trases sagatavotību, reljefu, kā arī citus aspektus.

Vairāk nekā 250 orientieristi sacentīsies 30 vecuma grupās, bet prestižākās cīņas notiks elites grupā, kur Latvijas labākajiem ziemas orientieristiem un orientieristēm konkurenci sagādās lietuvieši un daži igauņu atlēti.

Sacensību apvidus ir Priekuļu biatlona trase un tās apkārtne. Samērā kalnains un ar iespējām izveidot plašu un interesantu špūru tīklu, lai sagādātu interesantus orientēšanās izaicinājumus katram dalībniekam.

Šo sacensību organizēšanu veic vietējais orientēšanās klubs "Meridiāns" sadarbībā ar orientēšanās klubu "Kāpa".

Sacensību mājaslapa: www.meridians.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV