Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LMT rallija komanda gatavojas startam LRČ pirmajā posmā Lietuvā

EasyGet.lv, 27.01.2012. 09:54

Latvijas Mobilā Telefona rallija komandas ekipāža Māris Neikšāns/Ringolds Bērziņš ceturtdien aizvadīja šogad pirmo ziemas ātrumposmu sesiju, lai sagatavotos startam "Halls Winter Rally" Lietuvā, kas ir 1. Latvijas čempionāta autorallijā posms 2012. gada sezonā. Rallijs Utenas apkārtnē notiks sestdien, 28. janvārī, un LMT rallija komandas ekipāžai starta sarakstā piešķirts 7. starta numurs, informē LMT rallija komandas preses sekretārsNormunds Avotiņš.

Savā pirmajā ziemas rallijā šogad Māris Neikšāns pilotēs "Mitsubishi Lancer Evolution" automašīnu, ar ko aizvadītajā sezonā brauca Latvijas čempions Andis Neikšāns. "Lai gan mūsu automašīnas ir līdzīgas, šī tomēr ir citāda, un pie tās niansēm ir jāpierod," pēc testiem ceturtdien atzina Māris. "Bez tam pie rallija auto stūres nebiju sēdies kopš rallija "Latvija 2011", tātad pagājušā rudens."

Māris Neikšāns ar optimismu raugās uz piedalīšanos "Halls Winter Rally", jo iepriekšējos divus gadus šeit izdevies izcīnīt otrās vietas. "Mēs pazīstam turienes ceļus, mums ir laba starta pozīcija, un ziemas ralliji man caurmērā padodas pat labāk nekā vasaras." Viņam piekrīt arī stūrmanis Ringolds Bērziņš: " Ar šo ralliju pagājušā gadā sākās mana stūrmaņa karjera, tāpēc ar Lietuvas sacīksti saistītas labas atmiņas. Domāju, ka pratīsim aizstāvēt savas pozīcijas un iespēju finišēt augstā vietā!"

2012. gada sezonā punktus komandu ieskaitē Latvijas Mobilā Telefona rallija komandai pelnīs arī pazīstamā ekipāža Mārtiņš Svilis/Aivis Aizsilnieks, kuri startē ar A+ klases automašīnu. Viņiem Lietuvas rallijā būs 12. starta numurs.

Sākot ar "Halls Winter Rally" darbu atsāk SMS/MMS rallija karsto ziņu serviss, kas piedāvā LMT un O! kartes abonentiem bez maksas saņemt ziņas un attēlus no aktuālā LRČ posma un citiem rallijiem. Pieteikties rallija karstajām rallija ziņām iespējams sūtot īsziņu "RALLIJS" uz kodu 1620. Pieteikšanās īsziņai ir standarta SMS cena. Tuvāku informāciju iespējams saņemt LMT rallija komandas mājaslapā www.neiksans.lv.

Komandas ģenerālsponsors kopš 2004. gada ir Latvijas Mobilais Telefons. Sponsori ir LEC un Samsung Electronics Baltic, atbalstītāji – Neste Latvija, Inter-Riga, SHARP. Tehnisko nodrošinājumu sniedz Neiksans Rally Sport, ASRT, Samsonas transmission un ProRacing.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV