Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Žagarkalnā notiks snovborda sacensības

EasyGet.lv, 30.01.2012. 15:15

11. februārī Žagarkalnā notiks snovborda sacensības Volcom Peanut Butter Rail Jam 2012, informē Kaspars Grava.
Žagarkalnā notiks snovborda sacensības

Volcom Peanut Butter Rail Jam ir snovborda sacensību sērija, kas notiek visā pasaulē. Sacensību mērķis ir sniegt prieku jauniešiem, kuri ir uzticīgi šim sporta veidam. Volcom nācis klajā ar jautru sacensību formātu - tā vietā, lai izstieptu sacensību trasi pa visu kalnu, Volcom nolēma izveidot sacensību zonu, kur gan skatītāji, gan braucēji būtu tuvu kopā.

Volcom PBRJ apstāsies teju katrā Eiropas valstī, kurā ir kalns vai paugurs. Ierasti dalībnieki tiek dalīti četrās grupās: līdz 15 gadiem, 16 gadi un vecāki, meiteņu grupa un open grupa.

Žagarkalnā solīti reili, vallraidi, kāpnes un citi "jib" elementi. Sacensības tiesās trīs tiesneši - pie katras konstrukcijas pa vienam. Dalībnieku uzdevums ir 20 minūšu brauciena pie katra no tiesnešiem demonstrēt laikā pēc iespējas labākus trikus. Labāko noteiks visu trīs tiesnešu kopvērtējums, tādēļ ir svarīgi brauciena laikā izmantot visas konstrukciju sniegtās iespējas.

Uzvarētājiem solītas naudas balvas. Open grupas uzvarētājs mājās dosies ar 200€, otrs labākais saņems 150€, bet 3. vietas ieguvējs – 100€. Papildu visam Electric piedāvās naudas balvu dienas labākajam trikam "Gooeyest Move Of The Day" un brilles lielai daļai pasākuma dalībnieku, kā arī Nitro dāvinās sniega dēli kādam no pasākuma dalībniekiem.

Pieci labākie snoveri iegūs tiesības aizstāvēt savu un valsts godu Avoriaz (Francijā), kur 8. aprilī notiks PBRJ fināls.

Reģistrācija sāksies plkst. 11:00 Žagarkalna OKartes Snovparkā. Dalība pasākumā - bez maksas.

Papildu informācija:www.boards.lv, www.volcomeurope.com, mob. (+371) 22004780.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV