Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Ievēlēti LBL Zvaigžņu spēles komandu sākumpiecnieki

EasyGet.lv, 07.02.2012. 13:57

Pirmdien pusnaktī beidzās līdzjutēju balsošana par LBL 20. Zvaigžņu spēles komandu pamatpiecniekiem. Vislielāko balsu skaitu - 4991 - saņēma VEF Rīga saspēles vadītājs un tagad arī Leģionāru komandas līderis Kērtiss Miledžs, informē LBS Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļa Pilnus Zvaigžņu komandu sastāvus un trenerus Latvijas Basketbola līga paziņos ceturtdien, 9. februārī.
Ievēlēti LBL Zvaigžņu spēles komandu sākumpiecnieki

Latvijas Basketbola līgas 20. Zvaigžņu spēle notiks sestdien, 18. februārī, Daugavpilī, tajā sacentīsies LBL un Leģionāru izlases.

Līdzjutēji ievēlējuši komandu pamatpiecniekus.

LBL izlase: Dairis Bertāns, Sandis Valters (abi – VEF Rīga), Jānis Timma (Liepājas Lauvas), Kristaps Dārgais (Latvijas Universitāte), Mārtiņš Meiers (BK Ventspils).

Leģionāri: Kērtiss Miledžs (VEF Rīga), Stīvens Grejs, Džamars Jangs (abi BK Ventspils), Tailers Keins, Kortnijs Simss (abi VEF Rīga).

Komandu galīgos sastāvus un trenerus LBL nosauks 9. februārī.

Zvaigžņu spēles laikā notiks arī Sport 2000 B.a.l.l. trīspunktu metēju konkurss (piedalīsies LBL un LBL-2 spēlētāji, kā arī LSBL spēlētājas), Baltika slam dunk konkurss, meistarības konkurss, klubu konkurss, Škoda treneru konkurss, Peak karsējmeiteņu konkurss un Baltika skatītāju konkurss.

Zvaigžņu spēles sākums 18. februārī plkst.15.00, reportāža LTV7 būs skatāma 19. februārī plkst.14.00.

LBL Zvaigžņu spēli atbalsta Daugavpils Sporta pārvalde, alus darītava Baltika, Škoda un Sport 2000.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV