Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Valmierā aizvadīts Latvijas frisbija čempionāta posms

EasyGet.lv, 07.02.2012. 14:11

Svētdien, 5. februārī, Valmierā, Kocēnu sporta namā, notika kārtējais Latvijas frisbija čempionāta telpās posms sieviešu un vīriešu grupās, informē Latvijas Frisbija federācijas valdes loceklis Raimonds Roberts. Uzvaras visās spēlēs guva komandas „Salaspils WT" un „KCN Rīga". Savukārt, trīs tehniskie zaudējumi tika piešķirti Rīgas vīriešu komandai „Hardcore Ultimate", kas uz posmu neieradās.
Valmierā aizvadīts Latvijas frisbija čempionāta posms

Spraigākā spēle vīriešu kategorijā norisinājās starp Rīgas komandu „SoulFly UD" un „Salaspils WT". „SoulFly UD" gandrīz izdevās sarīkot sensāciju, spēlei ritot punkts punktā līdz rezultātam 10:10. Tomēr veiksmīgāki spēles pašā galotnē izrādījās „Salaspils WT", kuri prasmīgi izmantoja pretinieku kļūdas un uzvarēja 13:10.

Sanākušo skatītāju emocijas pamatīgi uzkurināja mājinieču „ViA Valmiera" spēle ar „Ultimate Decision", kas bija spraigākā sieviešu grupas spēle. Sākumā vadībā izvirzījās rīdzinieces („Ultimate Decision"), panākot 4 punktu pārsvaru (5:1). Iniciatīva gandrīz visas spēles garumā bija „Ultimate Decision" rokās, tomēr pašā spēles galotnē valmierietes bija spējīgas atspēlēt trīs punktus pēc kārtas (8:10, 9:10, 10:10) un beigās arī izraut uzvaru saspringtajā spēlē ar 11:10.

„Salaspils WT" palika nepārspēti abās spēlēs, apspēlējot komandas „ViA Valmiera" (13:2) un „SoulFly UD" (13:10). Tāpat visas trīs uzvaras izcīnīja sieviešu grupas komanda „KCN Rīga", pārspējot tādas komandas kā „ViA Valmiera" (13:4), „Tieto Bees" (13:0), kā arī „Ultimate Decision" (13:8), kuras izrādīja lielāko pretestību.

Pārējās spēlēs pa vienai uzvarai izcīnīja „Ultimate Decision" komanda, pārspējot „Tieto Bees" (13:2) un „SoulFly UD", uzvarot „ViA Valmiera" vīriešu komandu (13:5). Divas uzvaras izcīnīja „ViA Valmiera" sieviešu komanda, apspēlējot „Tieto Bees" (13:7) un iepriekš minēto „Ultimate Decision" (11:10). Diemžēl arī šajā posmā ne pie vienas uzvaras netika sieviešu komanda no Rīgas „Tieto Bees".

Nākamais Latvijas frisbija čempionāta telpās posms notiks 19.februārī, Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā, kad spēkiem mērosies visas 15 pieteiktās komandas.

Vairāk informācijas par LFČt 2011./2012. rezultātiem: http://www.frisbee.lv/rezultati

Spēļu kalendārs skatāms: http://www.frisbee.lv/spelu-kalendars-3

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV