Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Nosaukti LBL Zvaigžņu spēles slam dunk konkursa dalībnieki

EasyGet.lv, 15.02.2012. 14:05

Sestdien, 18. februārī, Daugavpils Olimpiskajā centrā risināsies LBL 20.Zvaigžņu spēle, kuras programmā iekļauts arī Baltika slam dunk konkurss. Pieteikušies seši basketbolisti, slam dunk izpildi vērtēs žūrija piecu cilvēku sastāvā, informē LBS Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļa.
Nosaukti LBL Zvaigžņu spēles slam dunk konkursa dalībnieki

Baltika Slam dunk konkursa dalībnieki:
Kērtiss Miledžs (VEF Rīga)
Mamadi Melameja Diane (BK Ventspils)
Artūrs Bricis (Liepājas Lauvas)
Ivars Grasmanis (BK Jelgava)
Kristaps Dārgais (Latvijas Universitāte)
Mārtiņš Vīņauds (BA Turība)

Konkurss risināsies divās kārtās.

Priekšsacīkstēs tiks vērtēts viens slam dunk mēģinājums. Finālam kvalificēsies 3 dalībnieki ar augstāko vērtējumu (vienāda punkt skaita gadījumā - papildu kārta iesaistītajiem).

Finālā tiek vērtēti divi slam dunk mēģinājumi. Neizšķirta rezultātā gadījumā spēlētāji izpilda trešo piegājienu (utt.) pēc iepriekšējiem noteikumiem.

No brīža, kad spēlētājs saņem rokās bumbu, viņam ir 60 sekundes veiksmīga slam dunk mēģinājuma izpildei. Nesekmīgo mēģinājumu skaits šajās nav limitēts. Ja spēlētājam 60 sekunžu laikā neizdodas sekmīgs mēģinājums, viņš var veikt vienu papildus mēģinājumu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV