Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Noslēgsies ziemas autosprinta reģionu cīņas

EasyGet.lv, 16.02.2012. 12:14

Šajā nedēļas nogalē Smiltenē un Vecpilī noslēgsies Latvijas ziemas autosprinta čempionāta reģionu cīņas – tiks aizvadīti, attiecīgi, Vidzemes un Kurzemes atlikušie posmi. Tas nozīmē, ka pēc nedēļas nogales būs zināmi favorīti pirms gaidāmā visu reģionu kopīgā fināla, kurā noskaidros Latvijas čempionus, informē LAF Preses dienesta vadītājs Viesturs Saukāns.
Noslēgsies ziemas autosprinta reģionu cīņas

Sestdien, 18. februārī, Vecpilī notiks Kurzemes reģiona trešais un ceturtais posms – divas sacīkstes vienā dienā. Turklāt trase sprinta braucējiem ir nepazīstama: pirms gada darbību sākusī cīņu vieta līdz šim izmantota tikai folkreisa un autokrosa sacensībām. Sprinta dalībniekiem neapšaubāmi interesanta cīņu vieta, ar ātriem pagriezieniem, reljefu un viltībām.

Pašlaik Kurzemes reģionā vadībā aizmugures piedziņas klasē atrodas Aigars Tīdmanis, vienas ass piedziņas klasē – Sandis Laukšteins, bet pilnpiedziņas klasē – Ainārs Eikerts.

Vidzemes reģionā svētdien, 19. februārī, tiks aizvadīts ceturtais posms Smiltenē, Tepera trasē. Trasē jau labu laiku valda ziemai atbilstoši apstākļi, tāpēc nav šaubu par izdevušos sacīksti. Vidzemes reģiona līderi pirms pēdējā posma ir Kristaps Daģis, kurš uzvarējis visos līdzšinējos aizmugures piedziņas klases posmos, Valters Liepiņš (2WD) un Artis Upītis pilnpiedziņas klasē.

Pirms sacīkstēm potenciālajiem dalībniekiem ir iespēja pieteikties sacensībām vietnē Standartauto.lv.

Foto (c) Gints Bērziņš, Go4speed

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV