Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Madonā noslēdzies tradicionālais tautas slēpojums

EasyGet.lv, 20.02.2012. 09:27

18. februārī noslēdzās tradicionālais tautas slēpojums – SPORT2000 Tautas slēpojums „Madona", kas ik gadus vienuviet pulcē vairākus simtus distanču slēpotājus - profesionāļus un amatierus. Visas dienas garumā, lieliskos ziemas apstākļos, skaistā Madonas apkārtnes daba kopumā pulcēja 445 dalībniekus, informē SportLat mārketinga komunikāciju vadītājs Jānis Dreiškins.
Madonā noslēdzies tradicionālais tautas slēpojums

Sacensības norisinājās slēpošanas un biatlona sporta bāzē Smeceres sils. Slēpojuma trase virzījās pa meža takām, apmetot loku pie Smeceres kroga, tur sacensību dalībniekiem tika nodrošināta gan dzirdināšana, gan vieglas uzkodas. Pēc tam distance virzījās atpakaļ uz sporta bāzi Smeceres sils ar finišu slēpošanas un biatlona stadionā. Atkarībā no fiziskās sagatavotības bija iespēja izvēlēties savām spējām un vēlmēm atbilstošas garuma distances - 19 km, 12km vai 3km distances, bērniem 300 līdz 600 m.

Absolūtais vērtējums vīriešu konkurencē (19km):
1.vietā – Oskars Muižnieks – Alūksne - 00:47:46.55
2.vietā – Raivis Zīmelis – Trek-Philips – Madona - 00:47:47.50
3.vietā – Kārlis Vanags – Talsu biatlona klubs - Talsi - 00:48:39.30

Absolūtais vērtējums sieviešu konkurencē (19km):
1.vietā – Līga Glāzere – Radi un Draugi - Vecpiebalga - 00:56:13.90
2.vietā – Inese Zvirgzdiņa – PSK „Skanste"/MySport - 00:59:34.95
3.vietā – Ieva Cēderštrēma - savējie – Cēsis - 01:01:37.10
Pilnus sacensību dalībnieku rezultātus ir iespējams aplūkot http://www.sportlat.lv/results.php?id=324
Sacensību video materiāls: http://www.sportlat.lv/index.php?id=video

Finišā visiem dalībniekiem bija iespēja baudīt kopīgu putras ēšanu un tējas dzeršanu, pusdienās un atpūtas brīžos izmantot jauno lielo Smeceres sils tiesnešu un loģistikas centra ēku.

Tradicionāli sacensību nobeigumā norisinājās uzvarētāju apbalvošana, meistarības klasē dažādās vecuma grupās nosakot ātrākos un izturīgākos slēpotājus, kuri tika apbalvoti ar SPORT2000 sarūpētām balvām. Savukārt neatkarīgi no pavadītā laika distancē, ikvienam sacensību dalībniekam ir iespēja izdrukāt savu diplomus www.sportlat.lv. Turklāt, katrs dalībnieks uzreiz pēc finiša saņēma īsziņu ar uzrādīto rezultātu.

Pēc slēpojuma organizatori bija sarūpējuši konkursu, kur dalībniekiem bija iespēja laimēt ar sportu saistītas īpašas pārsteiguma balvas.

Sacensības organizēja sporta pasākumu rīkotājs Biedrība sporta kubs SportLat sadarbībā ar Madonas bērnu un jaunatnes sporta skolu.

Nākamais slēpošanas pasākums norisināsies marta mēneša sākumā, 3. martā SPORT2000 Tautas slēpojums „Alūksne".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV