Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Bērnu džudo festivāls

Jānis Dzērve, 02.04.2007. 14:30 | komentāri (5)

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā notika bērnu džudo festivāls. Festivālā piedalījās 568 bērni no 5 valstīm. Cīņas notika uz 6 tatami. Uzvarētāji un godalgoto vietu ieguvēji saņēma skaistas medaļas un diplomus.
Bērnu džudo festivāls

Galerijas:

Bērnu džudo festivāla galvenie organizatori bija džudo klubs “LIDO” un pateicoties šim klubam, šis festivāls ir kļuvis par šī brīža lielākajiem bērnu džudo svētkiem Latvijā.

Nepilnie 600 dalībnieki viennozīmīgi apliecināja, ka ar džudo Latvijā nodarbojās samērā daudz bērni, un vēl patīkamāk, ka šajā sporta veidā novērojama ļoti liela ieinteresētība arī no vecāku puses, kas kopumā radīja grandioza festivāla noskaņu. Diemžēl jāatzīst, ka izvēlētā vieta - Rīgas Sporta manēža, fonu šim pasākumam tomēr sabojāja, bet tas jau būtu cits stāsts.

Sacensību atklāšanā ar visai interesantu šovprogrammu uzstājās arī džudo treneru apvienība LEWC (Latvian extreme wrestlers club), kuri demonstrējot džudo tehniku, klātesošos iepazīstināja ar visai daudzveidīgiem šī sporta veida elementiem.

“Šāds džudo festivāls ir nepieciešams gan sportistiem, lai novērtētu savas spējas, gan treneriem, lai izvērtētu audzēkņu attīstību. Patīkami ir redzēt, ka šis sporta veids saista tik daudz dalībniekus un līdzjutējus..,” komentē viens no jaunās paaudzes treneriem Gatis Baumanis.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV