Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Latvijas snovbordistu čempionāts trešo gadu pulcēs labākos sportistus

EasyGet.lv, 29.02.2012. 15:31

Latvijas snovbordistu čempionāts norisināsies sestdien, 3.martā, Milzkalnā. Čempionāta izcīņa notiks uz diviem tramplīniem – straight jump un step up jump. Latvijas snovbordisti sacentīsies pa pāriem pēc izslēgšnas principa, tāpēc čempionāts solās būt daudz skatāmāks un interesantāks arī līdzjutējiem.
Latvijas snovbordistu čempionāts trešo gadu pulcēs labākos sportistus

Visi snovbordisti sacentīsies par čempionāta Ceļojošo kausu. Reģistrācija sacensībā notiks „Milzkalna" kompleksa pirmajā stāvā jau no plkst. 11:00.

Šī kausa izcīņas tradīcija aizākās 2010. gadā, kad to ieguva Girts Laube. 2011. gadā to pārmantoja Milzkalna lokālais braucējs Valters Ošnieks. Kurās rokās kauss nonāks šogad, to skatītāji varēs vērot pirmajā marta sestdienā jau no plkst. 13:00, kad sāksies kvalifikācijas braucieni. Paredzams, ka cīņa par godalgotajām vietām varētu norisināties ar dubultajiem trikiem, kā dubultie frontflipi, dubultie rodeo utt, kas skatītājiem solās būt jo īpaši skatāmi.

Paralēli tam visam uz kalna būs BBQ, kur katrs varēs grillēt līdzpaņemtās uzkodas, vērojot snovbordistu lēcienus, rotācijas un salto.

Jāpiebilst, ka Latvijas Snovbordistu Čempionāta norise nekādā gadījumā neietekmēs ikdienas slēpošanas norisi.

Papildu informācija: www.milzkalns.lv un http://www.facebook.com/events/377572762253446/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV